KaanKqqn Femtopat Katılım 21 Aralık 2024 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2024 #11 Okarun dedi: Hocam silinmişti ama ben gene de sildim "diğer dosyaları" Genişletmek için tıkla... Sadece bir klasör içinde ve siz diğerlerinide sildiyseniz bence sorun çıkmaz
Okarun dedi: Hocam silinmişti ama ben gene de sildim "diğer dosyaları" Genişletmek için tıkla... Sadece bir klasör içinde ve siz diğerlerinide sildiyseniz bence sorun çıkmaz
G gokmenbaba Femtopat Katılım 4 Aralık 2024 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2024 #12 Okarun dedi: Hocam silinmişti ama ben gene de sildim "diğer dosyaları" Genişletmek için tıkla... Oyunu indirmediysen bir sorun yok hocam.
Okarun dedi: Hocam silinmişti ama ben gene de sildim "diğer dosyaları" Genişletmek için tıkla... Oyunu indirmediysen bir sorun yok hocam.
Okarun Decapat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 903 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2024 #13 gokmenbaba dedi: Oyunu indirmediysen bir sorun yok hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam Torrent'den indi ama yarıda kesildi dosya indiği anda silinmiş bir de RAR dosyasının içindeydi
gokmenbaba dedi: Oyunu indirmediysen bir sorun yok hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam Torrent'den indi ama yarıda kesildi dosya indiği anda silinmiş bir de RAR dosyasının içindeydi
G gokmenbaba Femtopat Katılım 4 Aralık 2024 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2024 #14 Okarun dedi: Hocam Torrent'den indi ama yarıda kesildi dosya indiği anda silinmiş bir de RAR dosyasının içindeydi Genişletmek için tıkla... Torrenti zaten ben 1 kere kullandım oda pişmanlıktı tüm oyunlarım gitti onun yüzünden.
Okarun dedi: Hocam Torrent'den indi ama yarıda kesildi dosya indiği anda silinmiş bir de RAR dosyasının içindeydi Genişletmek için tıkla... Torrenti zaten ben 1 kere kullandım oda pişmanlıktı tüm oyunlarım gitti onun yüzünden.
KaanKqqn Femtopat Katılım 21 Aralık 2024 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2024 #15 Okarun dedi: Hocam Torrent'den indi ama yarıda kesildi dosya indiği anda silinmiş bir de RAR dosyasının içindeydi. Genişletmek için tıkla... Hocam siz bir tehdit bulamadıysanız bence bilgisayarı yeniden başlatın.
Okarun dedi: Hocam Torrent'den indi ama yarıda kesildi dosya indiği anda silinmiş bir de RAR dosyasının içindeydi. Genişletmek için tıkla... Hocam siz bir tehdit bulamadıysanız bence bilgisayarı yeniden başlatın.
Okarun Decapat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 903 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2024 #16 gokmenbaba dedi: Torrent'i zaten ben 1 kere kullandım oda pişmanlıktı tüm oyunlarım gitti onun yüzünden. Genişletmek için tıkla... Hocam ben onu sormuyorum virüs gitmiş midir?
gokmenbaba dedi: Torrent'i zaten ben 1 kere kullandım oda pişmanlıktı tüm oyunlarım gitti onun yüzünden. Genişletmek için tıkla... Hocam ben onu sormuyorum virüs gitmiş midir?
KaanKqqn Femtopat Katılım 21 Aralık 2024 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2024 #17 Okarun dedi: Hocam ben onu sormuyorum virüs gitmiş midir? Genişletmek için tıkla... Hocam dosyalar silindi ise bilgisayarı yeniden başlatın.
Okarun dedi: Hocam ben onu sormuyorum virüs gitmiş midir? Genişletmek için tıkla... Hocam dosyalar silindi ise bilgisayarı yeniden başlatın.
G gokmenbaba Femtopat Katılım 4 Aralık 2024 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2024 #18 Virüs gitmiştir, GTA 5 oynayacaksan bedava bulamazsın söyleyeyim GTA 5'li Epic Games hesabı al oynayacaksan ucuz.
Virüs gitmiştir, GTA 5 oynayacaksan bedava bulamazsın söyleyeyim GTA 5'li Epic Games hesabı al oynayacaksan ucuz.
KaanKqqn Femtopat Katılım 21 Aralık 2024 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2024 #19 gokmenbaba dedi: Virüs gitmiştir, GTA 5 oynayacaksan bedava bulamazsın söyleyeyim GTA 5'li Epic Games hesabı al oynayacaksan ucuz. Genişletmek için tıkla... Evet.
gokmenbaba dedi: Virüs gitmiştir, GTA 5 oynayacaksan bedava bulamazsın söyleyeyim GTA 5'li Epic Games hesabı al oynayacaksan ucuz. Genişletmek için tıkla... Evet.
Okarun Decapat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 903 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2024 #20 gokmenbaba dedi: Virüs gitmiştir, GTA 5 oynayacaksan bedava bulamazsın söyleyeyim GTA 5'li Epic Games hesabı al oynayacaksan ucuz. Genişletmek için tıkla... Hocam Epic Games'ten alacağım bugün öneri için teşekkürler
gokmenbaba dedi: Virüs gitmiştir, GTA 5 oynayacaksan bedava bulamazsın söyleyeyim GTA 5'li Epic Games hesabı al oynayacaksan ucuz. Genişletmek için tıkla... Hocam Epic Games'ten alacağım bugün öneri için teşekkürler