Bilgisayarımda bir internet kesen trojan, bir de win32/coinminer, bir de adını hatırlamadığım bir virüse rastladım.
Defender'da tarattıktan sonra eylemleri başlat tuşuna bastım. Virüsler silinmiş midir veya etkisiz hale mi getirilmiştir?
Bir de eylemleri başlat ne işe yarar?
Windows10 Pro kullanıyorum.
Sisteminize virüs bulaşmasına izin vermeyin. Virüsleri, solucanları, casus yazılımları ve diğer kötü amaçlı tehditleri ücretsiz olarak tespit edin ve temizleyin. Ücretsiz taramanızı kolayca başlatın.
ESET Çevrimiçi Tarayıcı ile bilgisayarınızdaki zararlı yazılımları tarayın. Ücretsiz çevrimiçi virüs tarayıcımız her türlü virüsü bulabilir ve bilgisayararınızdan kaldırabilir.
Sisteminize virüs bulaşmasına izin vermeyin. Virüsleri, solucanları, casus yazılımları ve diğer kötü amaçlı tehditleri ücretsiz olarak tespit edin ve temizleyin. Ücretsiz taramanızı kolayca başlatın.
ESET Çevrimiçi Tarayıcı ile bilgisayarınızdaki zararlı yazılımları tarayın. Ücretsiz çevrimiçi virüs tarayıcımız her türlü virüsü bulabilir ve bilgisayararınızdan kaldırabilir.
Sorun olmaz ama garanti olması için ESET'ya da trend Micro housecall ile tarama yaparsan daha iyi olur. Defender'a pek güven olmaz. Sana önerdiklerim tek tarama için antivirüs programları değil.