halit68868 Picopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 3 26 Mart 2021 #1 Merhaba. Sormak istediğim soru, Defender'i açmak ve kapatmak için .bat komut dosyası oluşturabilir mi? Veya daha hızlı kapatılabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Mart 2021
Merhaba. Sormak istediğim soru, Defender'i açmak ve kapatmak için .bat komut dosyası oluşturabilir mi? Veya daha hızlı kapatılabilir mi?
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 26 Mart 2021 #2 halit68868 dedi: Merhaba. Sormak istediğim soru, Defender'i açmak ve kapatmak için .bat komut dosyası oluşturabilir mi? Veya daha hızlı kapatılabilir mi? Genişletmek için tıkla... Microsoft Defender doğrudan erişim ve müdahale erişimini kaldırdı. Kayıt defterinden dahi zor kapatılıyor artık.
halit68868 dedi: Merhaba. Sormak istediğim soru, Defender'i açmak ve kapatmak için .bat komut dosyası oluşturabilir mi? Veya daha hızlı kapatılabilir mi? Genişletmek için tıkla... Microsoft Defender doğrudan erişim ve müdahale erişimini kaldırdı. Kayıt defterinden dahi zor kapatılıyor artık.
surafu Hectopat Katılım 31 Ağustos 2019 Mesajlar 1.017 Çözümler 4 26 Mart 2021 #3 .bat dosyasını virüs algılayıp silecektir diye düşünüyorum.
F fersend Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Kasım 2016 Mesajlar 1.669 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2021 #4 Drqu1n dedi: .bat dosyasını virüs algılayıp silecektir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... .bat dosyasını Windows Defender'da dışarıda bırakılanlar listesine ekleyin.
Drqu1n dedi: .bat dosyasını virüs algılayıp silecektir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... .bat dosyasını Windows Defender'da dışarıda bırakılanlar listesine ekleyin.
kebab destroyer Kilopat Katılım 3 Şubat 2018 Mesajlar 1.035 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mühendis 26 Mart 2021 #5 Drqu1n dedi: .bat dosyasını virüs algılayıp silecektir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Genel olarak mı yoksa Defender'ı kapatmaya yönelik olduğu için mi?
Drqu1n dedi: .bat dosyasını virüs algılayıp silecektir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Genel olarak mı yoksa Defender'ı kapatmaya yönelik olduğu için mi?
SuiCast Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mart 2016 Mesajlar 2.735 Makaleler 1 Çözümler 4 26 Mart 2021 #6 Defender kapatmak eskide kaldı. Her gün her saat başı elle kapatacaksın.
surafu Hectopat Katılım 31 Ağustos 2019 Mesajlar 1.017 Çözümler 4 26 Mart 2021 #7 kebab destroyer dedi: Genel olarak mı yoksa Defender'ı kapatmaya yönelik olduğu için mi? Genişletmek için tıkla... Her anti kendini korumaya yönelik olduğu için hangisini kapatmak için .bat kodlarsan kodla onu virüs algılar ve siler.
kebab destroyer dedi: Genel olarak mı yoksa Defender'ı kapatmaya yönelik olduğu için mi? Genişletmek için tıkla... Her anti kendini korumaya yönelik olduğu için hangisini kapatmak için .bat kodlarsan kodla onu virüs algılar ve siler.
merta0567 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2019 Mesajlar 1.951 Makaleler 1 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2021 #8 Defender Control programını kullan.
Riot Vanguard Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 1.094 Makaleler 1 Çözümler 5 26 Mart 2021 #9 Defender control indirip, uygulamayı istisna ekleyin.
halit68868 Picopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 3 27 Mart 2021 #10 AhmetKeskiNN dedi: Defender Control indirip, uygulamayı istisna ekleyin. Genişletmek için tıkla... Hepinize çok teşekkür ederim yardımcı oldunuz Defender Control uygulamasını kullandım yararlı oldu BAT dosyası oluşturma adım zaten sağ olun var olun iyi günler.
AhmetKeskiNN dedi: Defender Control indirip, uygulamayı istisna ekleyin. Genişletmek için tıkla... Hepinize çok teşekkür ederim yardımcı oldunuz Defender Control uygulamasını kullandım yararlı oldu BAT dosyası oluşturma adım zaten sağ olun var olun iyi günler.