VilttsuPvP Decapat Katılım 22 Mart 2023 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2024 #1 Arkadaşlar selamünaleyküm bu Defender'i her yerden devre dışı bıraktım. CMD'den Regedit'ten falan fakat hizmetlerde hala çalışıyor olarak gözüküyor. Bunu devre dışı bırakamıyorum. Erişim yok diyor. R yardımcı olur musunuz? Dosya Ekleri resim_2024-03-24_022322596.png 3,9 KB · Görüntüleme: 32
Arkadaşlar selamünaleyküm bu Defender'i her yerden devre dışı bıraktım. CMD'den Regedit'ten falan fakat hizmetlerde hala çalışıyor olarak gözüküyor. Bunu devre dışı bırakamıyorum. Erişim yok diyor. R yardımcı olur musunuz?
offdeniz Femtopat Katılım 23 Mart 2024 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2024 #2 Görev Yöneticisi başlatma kısmında Windows güvenliği falan olacak dostum onların tikini kaldır
VilttsuPvP Decapat Katılım 22 Mart 2023 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2024 #3 offdeniz dedi: Görev Yöneticisi başlatma kısmında Windows güvenliği falan olacak dostum onların tikini kaldır Genişletmek için tıkla... Tikten kastınız nedir acaba?
offdeniz dedi: Görev Yöneticisi başlatma kısmında Windows güvenliği falan olacak dostum onların tikini kaldır Genişletmek için tıkla... Tikten kastınız nedir acaba?
offdeniz Femtopat Katılım 23 Mart 2024 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2024 #4 VilttsuPvP dedi: Tikten kastınız nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Yani eğer aktif ise kaldırmanız gerek
VilttsuPvP dedi: Tikten kastınız nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Yani eğer aktif ise kaldırmanız gerek
VilttsuPvP Decapat Katılım 22 Mart 2023 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2024 #5 offdeniz dedi: Yani eğer aktif ise kaldırmanız gerek Genişletmek için tıkla... ha yok defender ile alakalı herşeyi kapattım çalışmıyor ama hizmetlerde devre dışı bırakamıyorum erişim engeli veriyor örneğin VilttsuPvP dedi: ha yok defender ile alakalı herşeyi kapattım çalışmıyor ama hizmetlerde devre dışı bırakamıyorum erişim engeli veriyor Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri resim_2024-03-24_024009342.png 12,4 KB · Görüntüleme: 27
offdeniz dedi: Yani eğer aktif ise kaldırmanız gerek Genişletmek için tıkla... ha yok defender ile alakalı herşeyi kapattım çalışmıyor ama hizmetlerde devre dışı bırakamıyorum erişim engeli veriyor örneğin VilttsuPvP dedi: ha yok defender ile alakalı herşeyi kapattım çalışmıyor ama hizmetlerde devre dışı bırakamıyorum erişim engeli veriyor Genişletmek için tıkla...