Emreyr Femtopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 13 27 Kasım 2021 #1 Bir tane hile indirdim de Windows Defender virüs buldu. Hacktool adlı virüs müdür? Lütfen söyleyin, sileyim mi? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Kasım 2021
Bir tane hile indirdim de Windows Defender virüs buldu. Hacktool adlı virüs müdür? Lütfen söyleyin, sileyim mi?
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2021 #2 Hayır, değil.
Y yapiz Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 11.759 Makaleler 4 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2021 #3 Emreyr dedi: Bir tane hile indirdim de Windows Defender virüs buldu. Hacktool adlı virüs müdür? Lütfen söyleyin, sileyim mi? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle değil. Gene de Kaspersky ya da Malverbytes indirip kontrol edin.
Emreyr dedi: Bir tane hile indirdim de Windows Defender virüs buldu. Hacktool adlı virüs müdür? Lütfen söyleyin, sileyim mi? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle değil. Gene de Kaspersky ya da Malverbytes indirip kontrol edin.
Emreyr Femtopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 13 27 Kasım 2021 #4 yapiz dedi: Büyük ihtimalle değil. Gene de Kaspersky'ya da Malverbytes indirip kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Daha demin Kaspersky'dan taradım hata vermedi
yapiz dedi: Büyük ihtimalle değil. Gene de Kaspersky'ya da Malverbytes indirip kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Daha demin Kaspersky'dan taradım hata vermedi
Y yapiz Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 11.759 Makaleler 4 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2021 #5 Emreyr dedi: Daha demin Kaspersky'dan taradım hata vermedi Genişletmek için tıkla... Tamam.O zaman değildir.Defender cracklara ve hilelere baya duyarlı.
Emreyr dedi: Daha demin Kaspersky'dan taradım hata vermedi Genişletmek için tıkla... Tamam.O zaman değildir.Defender cracklara ve hilelere baya duyarlı.
Emreyr Femtopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 13 27 Kasım 2021 #6 yapiz dedi: Tamam. O zaman değildir. Defender cracklara ve hilelere bayağı duyarlı. Genişletmek için tıkla... Ama başka bir virüs buldu sildim rahatım artık. He bu arada hacktool u silsem hile çalışır mı? Son düzenleme: 27 Kasım 2021
yapiz dedi: Tamam. O zaman değildir. Defender cracklara ve hilelere bayağı duyarlı. Genişletmek için tıkla... Ama başka bir virüs buldu sildim rahatım artık. He bu arada hacktool u silsem hile çalışır mı?
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2021 #7 Emreyr dedi: Ama başka bir virüs buldu sildim rahatım artık. He bu arada hacktool u silsem hile çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Çalışmaz.
Emreyr dedi: Ama başka bir virüs buldu sildim rahatım artık. He bu arada hacktool u silsem hile çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Çalışmaz.