G General Shepherd Decipat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 1.184 Çözümler 8 19 Mayıs 2021 #11 Virüs bulaşacağını sanmıyorum, virüs programları korsanı virüs olarak görüyor ve Sosyal’de korsana destek verilmiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mayıs 2021
Virüs bulaşacağını sanmıyorum, virüs programları korsanı virüs olarak görüyor ve Sosyal’de korsana destek verilmiyor.
Cakif Centipat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 1.002 Çözümler 5 Yer Sivas Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2021 #12 Yaşar Koruroğlu dedi: Bu virüs ne gibi zararlar verir. Korsan Assassin's Creed 4 Black Flag. Genişletmek için tıkla... Virüs arkada çalışan ve kendini belli etmeyen bir keylogger da olabilir. Ama false-positive de olabilir. Eğer indirdiğiniz siteye güveniyorsan çalıştırabilirsin ama bulaşırsa sorumluluk kabul etmem. Sürprizbozan Sanırım fazla ciddi ve korkunç yazdım Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mayıs 2021
Yaşar Koruroğlu dedi: Bu virüs ne gibi zararlar verir. Korsan Assassin's Creed 4 Black Flag. Genişletmek için tıkla... Virüs arkada çalışan ve kendini belli etmeyen bir keylogger da olabilir. Ama false-positive de olabilir. Eğer indirdiğiniz siteye güveniyorsan çalıştırabilirsin ama bulaşırsa sorumluluk kabul etmem. Sürprizbozan Sanırım fazla ciddi ve korkunç yazdım
M Moderasyon Ekibi Yetkili Üye 19 Mayıs 2021 #13 Korsana destek vermiyoruz. Her ne kadar bu sorun orijinal oyunda da yaşanabilse de orijinal aldığınız oyunda zarar gelme kaygısı yaşamayacaksınızdır.
Korsana destek vermiyoruz. Her ne kadar bu sorun orijinal oyunda da yaşanabilse de orijinal aldığınız oyunda zarar gelme kaygısı yaşamayacaksınızdır.