İlk olarak Defender de bulunan Trojan:Win32/Zpevdo.B yi eylemlerden kaldırmaya çalıştım fakat her taramada tekrar etkin olarak virüsü buluyor. İkinci önlem olarak Kaspersky ile tam tarama yaptım 2 adet virüs buldu oda fakat halen Defender taradığında Zpevdo. B yi aktif olarak buluyor. Bundan nasıl kurtulabilirim format şart mı?
Kaspersky ve MBAM ile tarat, Defender'e pek güvenilmez bu konularda. Bir de geçen günlerde bir AV keşfettim, Zemana. Kendisi gerçekten çok iş görüyor, buna kesinlikle şans verin.
İlk olarak Defender de bulunan Trojan:Win32/Zpevdo.B yi eylemlerden kaldırmaya çalıştım fakat her taramada tekrar etkin olarak virüsü buluyor. İkinci önlem olarak Kaspersky ile tam tarama yaptım 2 adet virüs buldu oda fakat halen Defender taradığında Zpevdo. B yi aktif olarak buluyor. Bundan nasıl kurtulabilirim format şart mı?
Ekdeki fotoda gördüldüğü gibi olay işte Kaspersky'nin bulamadığını Defender buluyor ben de anlamadım. Gerçi Kaspersky 2 tane silmiş gösteriyor ne sildiğine bakamadım.
Kaspersky Rescue Disk’i kullanarak bilgisayarınızdaki zararlı yazılımları nasıl kaldırabileceğinizi bu rehberimizde anlatıyoruz. Kaspersky Rescue Disk,