Definasyon beslenme programı önerisi

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar bazı sebeplerden ötürü 2 yıldır fitness yapamadım bazı kötü günler geçirdim 35 kilo aldım bu dönemde. 182 112 kilo oldum anlık. Şimdi geri döndüm spora fakat hiç definasyon yapmadığım için nasıl yapacağımı bilmiyorum. Kas kütlem yeterli 2 yıl yapmıştım zamanında başka spor branşlarında da oynadım. Beslenme konusunda bana yardım edebilecek birileri var mı? Protein tozu creatin balık yağı vs var elimde. Olabildiğince hızlı vermek istiyorum bol cardio ile destekleyeceğim. @cinar_yasarrr hocam sizde yardım edebilirseniz çok güzel olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle kusura bakma görmemişim eski bildirimleri kontrol ederken gördüm. Günde 50'den fazla bildirim gelince böyle oluyor.

Öncelikle spora tekrar başlamanı öneririm, çünkü 2 yılda yaptıkların zaten çoktan gitti, fakat geri gelmesi daha kolay olacak.

Beslenme programına kaliteli proteinler, sağlıklı karbonhidrat ve yağlardan eklemelisin, lifli gıdalar da tüket ki tok tutsun. Yeşillik de eklemeyi unutma bir çok yeşillik ÖDEM atmaya çok yardımcı olur. Ve tabi ki bol su da ekle.

Bu rehberim sana yardımcı olacaktır.

Öncelikle kusura bakma görmemişim eski bildirimleri kontrol ederken gördüm. Günde 50'den fazla bildirim gelince böyle oluyor.

Öncelikle spora tekrar başlamanı öneririm, çünkü 2 yılda yaptıkların zaten çoktan gitti, fakat geri gelmesi daha kolay olacak.

Beslenme programına kaliteli proteinler, sağlıklı karbonhidrat ve yağlardan eklemelisin, lifli gıdalar da tüket ki tok tutsun. Yeşillik de eklemeyi unutma bir çok yeşillik ÖDEM atmaya çok yardımcı olur. Ve tabi ki bol su da ekle.

Bu rehberim sana yardımcı olacaktır.
Hocam yemek lisesi bırakmışsınız oradan sorum olacaktı ilki 150 Gram nohut demişsiniz bu sade pişirilmiş mi çünkü 30 gram protein yazmışsınız internette 15 gram gözüküyor. Bir de yulafı sütle mi kaynar su ile mi yapıyorsunuz.

Hocam yemek lisesi bırakmışsınız oradan sorum olacaktı ilki 150 Gram nohut demişsiniz bu sade pişirilmiş mi çünkü 30 gram protein yazmışsınız internette 15 gram gözüküyor. Bir de yulafı sütle mi kaynar su ile mi yapıyorsunuz.
O eski programım. Artık daha iyi bir program kullanıyorum.

1. Öğün:
3 haşlanmış yumurta (L boy ise 180gr),
20gr tam buğday ekmeği.

2. Öğün:
5gr çiğ ıspanak,
200gr bulgur pilavı,
250gr tavuk.göğsü.

3. Öğün:
Ton balıklı salata (150gr ton balığı, roka, maydonoz, nane, marul, 1 yemek kaşığı zeytinyağı.)

Değeri tam bilmiyorum ama protein oranı gayet iyi kalorisi de çok değil 2000 civarı.

Yulafı süt ile tüketiyorum, arada bir de pankek yapıp yiyorum.

O eski programım. Artık daha iyi bir program kullanıyorum.

1. Öğün:
3 haşlanmış yumurta (L boy ise 180gr),
20gr tam buğday ekmeği.

2. Öğün:
5gr çiğ ıspanak,
200gr bulgur pilavı,
250gr tavuk.göğsü.

3. Öğün:
Ton balıklı salata (150gr ton balığı, roka, maydonoz, nane, marul, 1 yemek kaşığı zeytinyağı.)

Değeri tam bilmiyorum ama protein oranı gayet iyi kalorisi de çok değil 2000 civarı.

Yulafı süt ile tüketiyorum, arada bir de pankek yapıp yiyorum.
Teşekkür ederim bu program bana daha uygun bunu yapacağım bende.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı