Arkadaşlar merhaba fotoğrafta gördüğünüz bilgilere göre beslenmem lazım. FatSecret uygulamasından kendime beslenme programı hazırladım. Uygunluğuna bakabilir misiniz? Tavsiyeleriniz var mı? Beslenme programınıda aşağıya koydum. Bunların üstüne 300 kalori yaktığını gösteren 30dakikalık bisiklet sürüşü yapıyorum salonda ağırlık antrenmanıda yapıyorum. Tavsıyelerinizi bekliyorum.
İçecekler çok şekerli onları değiştirmelisin. Yağ yakmaya mı çalışıyorsun? Öyleyse iyi gibi kaloriyi yakalamışsın. Protein vs macrolarına da dikkat etmelisin.
İçecekler çok şekerli onları değiştirmelisin. Yağ yakmaya mı çalışıyorsun? Öyleyse iyi gibi kaloriyi yakalamışsın. Protein vs macrolarına da dikkat etmelisin.
Yağ yakım kalorindeysen her türlü kilo verirsin. 2400 kaloriyle haftada 0.4kg civarı verebilirsin. (İhtiyacının %83'ü olduğu için. %80 calculator.net'e göre 0.5kg ediyor) Vermiyorsan 100-250 kalori daha düşür.
L-Carnitine için:
Yani saçma, sırf temelde öyle bir etkisi var diye alıp aminoasiti içmek aynı etkiyi yaratmaz. Kahve içebilirsin, onu da uykundan en az 10 saat önce iç ki uyku kaliteni bozmasın. Dinlenmek aynı seviyede önemli. Üstüne churchill yapabilirsin, soda limon tuz.