RHEZNOW Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 2.568 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2023 #1 Bu siteden GTA 3 Vice City ve San Andreas için mod indirdim. Fakat San Andreas'ta Defender tehdit buluyor kullanan var mı?
Bu siteden GTA 3 Vice City ve San Andreas için mod indirdim. Fakat San Andreas'ta Defender tehdit buluyor kullanan var mı?
Park Müdürü Benson Yottapat! Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 Yer KKTC Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2023 #2 False-positive olabilir, üçüncü parti yazılımı olduğundan dolayı virüs olmasa bile virüs olarak algılayabiliyor.
False-positive olabilir, üçüncü parti yazılımı olduğundan dolayı virüs olmasa bile virüs olarak algılayabiliyor.
RHEZNOW Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 2.568 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2023 #3 VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Virüs bulduğu dosya bu bayağı bir antivirüs virüs olarak gösteriyor ama Kaspersky ve Malwarebytes gibi yazılımlar temiz diyor bilemedim.
VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Virüs bulduğu dosya bu bayağı bir antivirüs virüs olarak gösteriyor ama Kaspersky ve Malwarebytes gibi yazılımlar temiz diyor bilemedim.
Park Müdürü Benson Yottapat! Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 Yer KKTC Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2023 #4 Virüs olarak algılayan virüs programları pek bilinmedik programlar, muhtemelen false-positive. İnternetten kullanıcı yorumlarını okudunuz mu?
Virüs olarak algılayan virüs programları pek bilinmedik programlar, muhtemelen false-positive. İnternetten kullanıcı yorumlarını okudunuz mu?
RetR0_Z Decapat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 366 Çözümler 1 1 Ocak 2023 #5 RHEZNOW dedi: Bu siteden GTA 3 Vice City ve San Andreas için mod indirdim. Fakat San Andreas'ta Defender tehdit buluyor kullanan var mı? Genişletmek için tıkla... Çok bir sıkıntı olacağını sanmıyorum büyük ihtimalle false positive olayı ben yaklaşık 1 yıldır o siteyi kullanıyorum ve bir sorun olmadı.
RHEZNOW dedi: Bu siteden GTA 3 Vice City ve San Andreas için mod indirdim. Fakat San Andreas'ta Defender tehdit buluyor kullanan var mı? Genişletmek için tıkla... Çok bir sıkıntı olacağını sanmıyorum büyük ihtimalle false positive olayı ben yaklaşık 1 yıldır o siteyi kullanıyorum ve bir sorun olmadı.
RHEZNOW Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 2.568 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2023 #6 Park Müdürü Benson dedi: Virüs olarak algılayan virüs programları pek bilinmedik programlar, muhtemelen false-positive. İnternetten kullanıcı yorumlarını okudunuz mu? Genişletmek için tıkla... Site hakkında kötü bir yorum duymadım ama yine de kafam karıştı tehdit düzeyi de düşük diyor.
Park Müdürü Benson dedi: Virüs olarak algılayan virüs programları pek bilinmedik programlar, muhtemelen false-positive. İnternetten kullanıcı yorumlarını okudunuz mu? Genişletmek için tıkla... Site hakkında kötü bir yorum duymadım ama yine de kafam karıştı tehdit düzeyi de düşük diyor.
Park Müdürü Benson Yottapat! Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 Yer KKTC Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2023 #7 Anlıyorum, sorun oluşturacağını düşünmüyorum. İndirebilirsiniz, site hakkında biraz araştırma yaptım. Bilindik bir site gibi gözüküyor.
Anlıyorum, sorun oluşturacağını düşünmüyorum. İndirebilirsiniz, site hakkında biraz araştırma yaptım. Bilindik bir site gibi gözüküyor.
RHEZNOW Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 2.568 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2023 #8 Park Müdürü Benson dedi: Anlıyorum, sorun oluşturacağını düşünmüyorum. İndirebilirsiniz, site hakkında biraz araştırma yaptım. Bilindik bir site gibi gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Tehdit olarak bulduğu dosyayı kaldırdım ama oyunda herhangi bir değişiklik olmadı. Risk almak istemedim çünkü nostalji yapmak için indirmiştim.
Park Müdürü Benson dedi: Anlıyorum, sorun oluşturacağını düşünmüyorum. İndirebilirsiniz, site hakkında biraz araştırma yaptım. Bilindik bir site gibi gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Tehdit olarak bulduğu dosyayı kaldırdım ama oyunda herhangi bir değişiklik olmadı. Risk almak istemedim çünkü nostalji yapmak için indirmiştim.
Park Müdürü Benson Yottapat! Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 Yer KKTC Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2023 #9 Anlıyorum, sağlık olsun. Sorununuz çözüldü mü? @RHEZNOW. Son düzenleme: 1 Ocak 2023
RHEZNOW Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 2.568 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2023 #10 Park Müdürü Benson dedi: Anlıyorum, sağlık olsun. sorununuz çözüldü mü? @RHEZNOW. Genişletmek için tıkla... Bir sorun yok gibi gözüküyor teşekkürler.
Park Müdürü Benson dedi: Anlıyorum, sağlık olsun. sorununuz çözüldü mü? @RHEZNOW. Genişletmek için tıkla... Bir sorun yok gibi gözüküyor teşekkürler.