reflexion Hectopat Katılım 6 Haziran 2021 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2025 #1 MORE MONEY MORE LOVE zip aldım. Resimlerdeki gibi bir defosu var. Annem bu giyilmez bunu sat falan diyor. O kadar da göze batıyor mu ? Dosya Ekleri defo1.png 621,3 KB · Görüntüleme: 61 defo2.png 564,1 KB · Görüntüleme: 58 Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mart 2025
MORE MONEY MORE LOVE zip aldım. Resimlerdeki gibi bir defosu var. Annem bu giyilmez bunu sat falan diyor. O kadar da göze batıyor mu ?
Edmond_Dantes Decapat Katılım 9 Mayıs 2024 Mesajlar 3.055 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2025 #2 reflexion dedi: MORE MONEY MORE LOVE zip aldım. Resimlerdeki gibi bir defosu var. Annem bu giyilmez bunu sat falan diyor. O kadar da göze batıyor mu ? Genişletmek için tıkla... Kişisine göre değişir ben giyerdim valla , ki yırtıkları olan montumu giyiyorum. Çok aman aman dikkat ediyorsanız giyilmez. Neyi giyip giymeyeceğinize başkaları değil siz karar verirsiniz.
reflexion dedi: MORE MONEY MORE LOVE zip aldım. Resimlerdeki gibi bir defosu var. Annem bu giyilmez bunu sat falan diyor. O kadar da göze batıyor mu ? Genişletmek için tıkla... Kişisine göre değişir ben giyerdim valla , ki yırtıkları olan montumu giyiyorum. Çok aman aman dikkat ediyorsanız giyilmez. Neyi giyip giymeyeceğinize başkaları değil siz karar verirsiniz.
delialioglu Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 709 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2025 #3 Giyilir belli bile olmuyor.