Yeniçocuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 5.792 Makaleler 2 Çözümler 14 25 Kasım 2020 #1 Merhabalar. 1 TB HDD olan diskime format attım ama Windows defrag uygulamasında %16 iyileştirme gerekiyor. Bilgi veriyor defrag işlemi için program öneriniz var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Kasım 2020
Merhabalar. 1 TB HDD olan diskime format attım ama Windows defrag uygulamasında %16 iyileştirme gerekiyor. Bilgi veriyor defrag işlemi için program öneriniz var mı?
Szayel Hectopat Katılım 21 Ekim 2019 Mesajlar 138 Çözümler 1 25 Kasım 2020 #2 Selam, Windows yazılımı mevcut zaten manuel olarak geliyor. CCleaner'in üreticisinin ürettiği bir yazılım var bunun için akabinde.
Selam, Windows yazılımı mevcut zaten manuel olarak geliyor. CCleaner'in üreticisinin ürettiği bir yazılım var bunun için akabinde.
F FurkanBos Centipat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 1.246 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Diğer 25 Kasım 2020 #3 Defraggler kullanıyorum. İstediği dosyalara birleştirme yapabiliyorum. Program da bir sıkıntı yoksa tavsiye edilebilir.
Defraggler kullanıyorum. İstediği dosyalara birleştirme yapabiliyorum. Program da bir sıkıntı yoksa tavsiye edilebilir.
Yeniçocuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 5.792 Makaleler 2 Çözümler 14 25 Kasım 2020 #4 Merhabalar defraggler ile birleştirme yapıyorum birleştirme yaparken disk boyutunun azalması normal mi?
Merhabalar defraggler ile birleştirme yapıyorum birleştirme yaparken disk boyutunun azalması normal mi?
F FurkanBos Centipat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 1.246 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Diğer 25 Kasım 2020 #5 Yeniçocuk dedi: Merhabalar defraggler ile birleştirme yapıyorum birleştirme yaparken disk boyutunun azalması normal mi? Genişletmek için tıkla... Ben pek ona dikkat etmiyorum. Onla ilgili konu açman iyi olabilir.
Yeniçocuk dedi: Merhabalar defraggler ile birleştirme yapıyorum birleştirme yaparken disk boyutunun azalması normal mi? Genişletmek için tıkla... Ben pek ona dikkat etmiyorum. Onla ilgili konu açman iyi olabilir.