Defter gibi kullanmak için tablet önerisi

berox

Megapat
Daha fazla  
Merhaba.
İlerleyen zamanlarda aşağıya bırakacağım dizüstü bilgisayarı alacağım. Yanında da bütçeyi çok zorlamayacak bir tablet almayı düşünüyorum. Bu ikisini de üniversite için alıyorum. Tablette fotoğraf-video çekmeyecek, oyun oynamayacağım. En fazla video izleyebilirim ki onu da pek yapacağımı sanmıyorum. Yapacağım şey PDF incelemek ve not tutmak. Bunları da tablet kalemiyle yapmayı istiyorum. Yani tamamen klasik olan defter-kalem ikilisini, teknolojik ürünlere geçirmeyi istiyorum. Bunun için önerebileceğiniz tablet ve kalem var mıdır?

Bütçem 3K ama bütçeyi sonuna kadar kullanmamak işime çok iyi gelir. İhtiyaçlarımı karşılayacak ve beni yormayacak 1-2K arasına bir tablet varsa çok güzel olurdu.

Alacağım dizüstü: Lenovo ThinkBook 15 G3 ACL AMD Ryzen 7 5700U

Mesela bu tabletin problemi nedir sizce? PDF inceleyip not tutmak için yeterli gelmez mi? Tabletlerle ilgili hiçbir bilgim olmadığı için soruyorum.

Kalemin çalışma prensibini de bilmiyorum işte. Her tablet desteklemez mi? Destekleyip desteklemediğini nasıl anlarım?

Kalemin çalışma prensibini de bilmiyorum işte. Her tablet desteklemez mi? Destekleyip desteklemediğini nasıl anlarım?

Kalem destegi fiziksel kadar yazilimsal bir seydir de. Bu sebeple kalemi de firmalarin kendi uretir. Huawei tabletlerine bakin, Huawei kalemiyle calisir. Xiaomi tabletleri Xiaomi kalemiyle, Samsung tabletleri Samsung, Apple tableri Apple kalemiyle calisir. Hatta Apple'da ikinci nesil kalem destegi olmayan tablet o kalemi calistiramaz ayni markanin urunleri olmasina ragmen.

Son düzenleme:
En ucuz kalemli Tcl var kalitesi bilemem.
Samsung S6 Lite var 5,500 TL alıp memnun olan var ,ekran soluk diyenler var!!.
iPad işine hiç girme 8-10.000 tablete+2000 kaleme vermeye yazık!!

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı