Ahcon Hectopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 91 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 20:02 #1 Dün 1 günlük ban yememe rağmen bugün 3 günlük daha yedim, nasıl değerlendirme talep edebilirim? Can sıkmaya başladı.
Dün 1 günlük ban yememe rağmen bugün 3 günlük daha yedim, nasıl değerlendirme talep edebilirim? Can sıkmaya başladı.
fl3y Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 420 Çözümler 8 Perşembe 20:21 #2 Hocam, maalesef yapamazsınız. Tek yol Meta Verified alıp uzmanla konuşmak. Meta Verified: Get the verified badge on Instagram and Facebook
Hocam, maalesef yapamazsınız. Tek yol Meta Verified alıp uzmanla konuşmak. Meta Verified: Get the verified badge on Instagram and Facebook
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.470 Makaleler 9 Çözümler 185 Yer Ankara🥀 Perşembe 20:27 #3 Ahcon dedi: Dün 1 günlük ban yememe rağmen bugün 3 günlük daha yedim, nasıl değerlendirme talep edebilirim? Can sıkmaya başladı. Genişletmek için tıkla... Kısıtlama alınca talep edebiliyordun en son. DM banı ya da takip banı vs. mi aldınız?
Ahcon dedi: Dün 1 günlük ban yememe rağmen bugün 3 günlük daha yedim, nasıl değerlendirme talep edebilirim? Can sıkmaya başladı. Genişletmek için tıkla... Kısıtlama alınca talep edebiliyordun en son. DM banı ya da takip banı vs. mi aldınız?
Ahcon Hectopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 91 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 21:42 #4 Şebnem Ferah dedi: Kısıtlama alınca talep edebiliyordun en son. DM banı ya da takip banı vs. mi aldınız? Genişletmek için tıkla... İşlem yap seçeneği çıkıyor fakat işe yaramıyor DM banı aldım evet. fl3y dedi: Hocam, maalesef yapamazsınız. Tek yol meta verified alıp uzmanla konuşmak. Meta Verified: Get the verified badge on Instagram and Facebook Genişletmek için tıkla... Hocam 3 gün beklerim problem değil fakat bir kez daha tekrarlanırsa diye düşündüm.
Şebnem Ferah dedi: Kısıtlama alınca talep edebiliyordun en son. DM banı ya da takip banı vs. mi aldınız? Genişletmek için tıkla... İşlem yap seçeneği çıkıyor fakat işe yaramıyor DM banı aldım evet. fl3y dedi: Hocam, maalesef yapamazsınız. Tek yol meta verified alıp uzmanla konuşmak. Meta Verified: Get the verified badge on Instagram and Facebook Genişletmek için tıkla... Hocam 3 gün beklerim problem değil fakat bir kez daha tekrarlanırsa diye düşündüm.
fl3y Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 420 Çözümler 8 Perşembe 21:44 #5 Ahcon dedi: Hocam 3 gün beklerim problem değil fakat bir kez daha tekrarlanırsa diye düşündüm. Genişletmek için tıkla... Hocam DM'lerde küfür etmeyin ve ayrıca kendinize zarar vereceginizi soylediginiz -şaka bile olsa- mesajlardan kaçının.
Ahcon dedi: Hocam 3 gün beklerim problem değil fakat bir kez daha tekrarlanırsa diye düşündüm. Genişletmek için tıkla... Hocam DM'lerde küfür etmeyin ve ayrıca kendinize zarar vereceginizi soylediginiz -şaka bile olsa- mesajlardan kaçının.
Ahcon Hectopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 91 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 21:46 #6 fl3y dedi: Hocam DM'lerde küfür etmeyin ve ayrıca kendinize zarar vereceginizi soylediginiz -şaka bile olsa- mesajlardan kaçının. Genişletmek için tıkla... Küfürden yediğimi düşünüyorum zaten ama ondan ötürü ban yedim bugün mesajım bile yok yine ban yemişim.
fl3y dedi: Hocam DM'lerde küfür etmeyin ve ayrıca kendinize zarar vereceginizi soylediginiz -şaka bile olsa- mesajlardan kaçının. Genişletmek için tıkla... Küfürden yediğimi düşünüyorum zaten ama ondan ötürü ban yedim bugün mesajım bile yok yine ban yemişim.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.470 Makaleler 9 Çözümler 185 Yer Ankara🥀 Perşembe 21:47 #7 @Ahcon değerlendirme talebi açsan da bir şey olmayacak o zaman. O talep yanlış anlaşılmalar vb. için var, direkt kural ihlallerinde geçerli değil.
@Ahcon değerlendirme talebi açsan da bir şey olmayacak o zaman. O talep yanlış anlaşılmalar vb. için var, direkt kural ihlallerinde geçerli değil.
fl3y Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 420 Çözümler 8 Perşembe 21:53 #8 Ahcon dedi: Küfürden yediğimi düşünüyorum zaten ama ondan ötürü ban yedim bugün mesajım bile yok yine ban yemişim. Genişletmek için tıkla... Ben de yasiyorum arada ozellikle gruplarda. Ban acilinca eski mesajlardan raporlarlar yine yersiniz hocam. Yapacak bir şey yok iyi sosyaller.
Ahcon dedi: Küfürden yediğimi düşünüyorum zaten ama ondan ötürü ban yedim bugün mesajım bile yok yine ban yemişim. Genişletmek için tıkla... Ben de yasiyorum arada ozellikle gruplarda. Ban acilinca eski mesajlardan raporlarlar yine yersiniz hocam. Yapacak bir şey yok iyi sosyaller.