OzgurUcar Hectopat Katılım 25 Aralık 2017 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2018 #1 Videolarda "MarkC Mouse Acceleration" isimli bir şey gördüm ve indirdim. Bu reg dosyasını değiştiriyor ve beğenmeyip geri default yazan şeyi uyguladığımda mouse hala değişik kayıyor. Bunu nasıl sıfırlayabilirim ? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Kasım 2018
Videolarda "MarkC Mouse Acceleration" isimli bir şey gördüm ve indirdim. Bu reg dosyasını değiştiriyor ve beğenmeyip geri default yazan şeyi uyguladığımda mouse hala değişik kayıyor. Bunu nasıl sıfırlayabilirim ?
Wheeler Man Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Aralık 2014 Mesajlar 4.213 Makaleler 3 Çözümler 48 7 Kasım 2018 #2 Default Mouse by Gökhan.zip Bu ".reg" dosyasını uygulayıp bilgisayarı yeniden başlatın. Hata alırsanız belirtin.
Default Mouse by Gökhan.zip Bu ".reg" dosyasını uygulayıp bilgisayarı yeniden başlatın. Hata alırsanız belirtin.
OzgurUcar Hectopat Katılım 25 Aralık 2017 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2018 #3 Wheeler Man dedi: Default Mouse by Gökhan.zip Bu ".reg" dosyasını uygulayıp bilgisayarı yeniden başlatın. Hata alırsanız belirtin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler daha iyi hissettiriyor ama diğerkine alıştığım için biraz tuhaf şu an. Zamanla alışırım
Wheeler Man dedi: Default Mouse by Gökhan.zip Bu ".reg" dosyasını uygulayıp bilgisayarı yeniden başlatın. Hata alırsanız belirtin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler daha iyi hissettiriyor ama diğerkine alıştığım için biraz tuhaf şu an. Zamanla alışırım
Wheeler Man Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Aralık 2014 Mesajlar 4.213 Makaleler 3 Çözümler 48 7 Kasım 2018 #4 Daha fazla ayarı denetim masası altından yapabilirsin.