Değişik takıntılarınız var mı?

Sürekli mouse tuşuna sert basmak, gözlüğümün yamuk durmasına sinir olurum, masam eğik duruyor biraz inanılmaz sinirim bozuluyor.

Sadistim acı çekmekten hoşlanmayan insanlara zihinsel ve fiziksel şiddet uygulamaktan zevk alıyorum aslında sıradan bir davranış dünyada

Benzer bir takıntım bulunuyor. Mesela 3-13-23-33-73-30 gibi rakamları seviyorum. Bu yüzden TV sesini genellikle 30 yaparım ve videoları ileri sararken 10 saniye sarmam gerekirken 30 olarak sararım. Aynısını geriye alırken de yapıyorum

Bilgisayar toplarken tuhaf takıntılarım oluyor, bazı parçaların benim için set olması gerekiyor. Ekran kartı - anakart aynı marka olmak zorunda benim topladığım sistemlerde.

Kasa - PSU - fanlar - soğutucu da aynı marka olmak zorunda.

Klavye - fare - kulaklık - mousepad gibi şeyler de farklı marka olamaz.

TV'nin sesini tek sayılarda tutmak.
Kapıyı sonuna kadar itip kapatmamak.
Telefonu yatay kullandığım her zaman Home tuşunu tarafını sağ elde tutmak.

Kendime fiziki ve psikolojik şiddet uyguluyorum gerçekten deliyim

Takıntı olarak sayar mısınız bilmiyorum ancak birşey yamuk durursa sinirlenirim, onu düzeltmezsem içimde kalır.

X box'ın kontrolcüsünü sürekli temizlemek, Bilgisayar toplarken her parçanın mümkün olduğunca farklı markalardan olmasını seviyorum.

Genel olarak herkes S veya M olduğunu dolaylı ve doğrudan bir şekilde açıkladı başlığı sadist misiniz yoksa mazoşist mi diye değiştirebilir miyiz?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…