Değişim talep edilen RAM stokta yok

bedo53

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba 2-3 hafta İncehesap'tan sıfır sistem aldım. Sistemde 2x16 = 32 GB Lexar Thor CL18 DDR 4 RAM vardı. Biri arızalı çıktı. Türkiye distribütörü penta teknolojiye ürünü gönderdim, iade değişim kararı çıktı bugün. Fakat onlarda stok kalmamış, ince hesapla görüşmem gerektiği söylendi. İnce hesaba ilettim kayıt açtılar bugün de aradım tekrar acil ilgilenileceği söylendi hala dönüş olmadı. İnce hesap sitesinde mevcut ürün 2-3 gün öncesine kadar stoktaydı, şimdi baktığımda kalmamış artık stokta. Sitelerinde RAM'ime muadil olacak 32 GB RAM de yok. Canım çok sıkkın yeni kasa aldım 2-3 haftadır dokunamadım daha. Böyle bir şey başına gelen oldu mu? Nasıl bir çözüm bulunuyor? Ben artık daha fazla beklemek istemiyorum. Stok yok bekleyin vs derlerse ne yapmam gerekiyor? Ne olur biri bana sağlıklı bir çözüm yolu sunsun.

Değişim olmuyorsa muhtemelen iade olur.

Artı -1 Eksi
Değişim olmuyorsa muhtemelen iade olur.
Yasal olarak stokta varsa aynısını yoksa eşdeğer ya da daha üst bir modelle değişim imkanı ve iade seçeneğinin ikisini de sunmak zorundalar. Aynısı yok ise bir kaç değişim önerisi yapacaklar. Müşteri olarak ya önerilerden birini kabul edebilirsiniz ya da iade alabilirsiniz. Elimizde aynı model kalmadı diye iadeye zorlayamazlar.

@UtkuG, değişim olmuyorsa en son çare olarak belirtmiştim. Yoksa değişim yapmaları gerekiyor ilk olarak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı