Değişimden gelen Zotac RTX 3070 tekrar coil whine yapıyor

Anlıyorum hocam hayırlısı olsun sizin içinde Bende GTX 1050 den geçiş yaptım diyebilirim RDR 2 de vram kapasitesi yetmeyince dedim ki kartın milatı dolmuş fakat hala 1050 yi severim. Sadece aklıma taklılan bu kartın 8 gb olmasını yediremiyorum. Ultrada oyunları açınca genelde 5-6 GB civarında vram yiyor

Coil whine olmayan kart gelme olasılığı piyangodan para çıkmasıyla aynı olabilir

Coil whine olmayan kart gelme olasılığı piyangodan para çıkmasıyla aynı olabilir
Hocam şuan için bu şekil 3070 ile devam ediyorum. Fakat iki adet Display portu vga dönüştürüp kullandıüım 19 inc eski vga monitör var. Yan ekran olarak kullanıyorum. Bu ekranlarda hep problem yaşıyorum. Görüntü rengi bazen yeşile bazen penbe ye dönüyor sadece birinde. Kabloyu oynatınca görüntü gidip geliyor vs. Eski kartım 1050 de de yine aynı şekilde yapıyor. Tanıdığım bir elektornikçi görüntüyü dönüştürdüğüm için ve ucuz dönüştürücü kullandığımdan aynı zamanda vga kabloların ince olduğundan bunu yaptığını söylüyor. Ana ekranım 1080P Acer vg24Y. Bu monitörde hiç problem yaşamıyorum. VGA larda yaşıyorum. Oyuna girdiğim zaman monitörlerde frekans dalgalanması oluyor silik silik fakat sadece vga olanlarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…