Değişken işlemci kullanımı normal mi?

XATESS

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bugün yeni bilgisayar aldım. Sistem şu şekilde: 4 GB DDR3 RAM, Core 2 Duo E8200 2.66 GHz, AMD Radeon HD 6570 2 GB 128 Bit. CPU kullanımı görev yöneticisinden baktım da ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum. CPU kullanımı 20 - 50 - 60 - 80 - 99 arası değişiyor masaüstünde ve altta Valorant kuruyorum, ondan mı bilmiyorum da. Sizce bu normal bir şey mi?

Tam bilmiyorum ama bu darboğaz olabillir işlemci ekran kartını besleyemediği için onun hızına yetişemiyor ve böyle değişken işlemci kullanımı ortaya çıkıyordu. Bana sorarsan normal değil.

Merhaba, bugün yeni bilgisayar aldım. Sistem şu şekilde: 4 GB DDR3 RAM, Core 2 Duo E8200 2.66 GHz, AMD Radeon HD 6570 2 GB 128 Bit. CPU kullanımı görev yöneticisinden baktım da ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum. CPU kullanımı 20 - 50 - 60 - 80 - 99 arası değişiyor masaüstünde ve altta Valorant kuruyorum, ondan mı bilmiyorum da. Sizce bu normal bir şey mi?
Eski bir işlemci olduğu için doğal. İstersen malwarebytes ile taratabilirsin.

Düzeldi galiba 10 - 20 arası Google da
Beyler bide fan ilk açılışta çok ses çıkarıyor sonra sessiz oluyor oyundayken kasaya dokunuyorum hissediliyor fan şuan masaüstünde bile öyle sorun çıkarmaz değil mi? Sesi rahatsız etmiyor uygun ses ama korkuyorum belki ekran kartı zarar görür falan.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı