emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.437 Makaleler 3 Çözümler 58 12 Nisan 2021 #1 Sorum başlıktaki gibidir. HWID'yi değiştirmiştim bir program aracılığı ile, şu an eski HWID'ye geri dönmek istiyorum. Bu mümkün müdür?
Sorum başlıktaki gibidir. HWID'yi değiştirmiştim bir program aracılığı ile, şu an eski HWID'ye geri dönmek istiyorum. Bu mümkün müdür?
pagan supremacy Hectopat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 203 12 Nisan 2021 #2 HWID spoofer ile dönebilirsiniz tabii bulabilirseniz eski HWID ve programı. Artı 0 Eksi
KS KS emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.437 Makaleler 3 Çözümler 58 12 Nisan 2021 #3 pagan supremacy dedi: HWID spoofer ile dönebilirsiniz tabii bulabilirseniz eski HWID ve programı. Genişletmek için tıkla... Eski program rastgele bir değerler atıyordu hocam. Geri alma tuşuna bassam bile geri alınmadığını düşünüyorum. Bilgisayarımın ismi falan hala değişik. Artı 0 Eksi
pagan supremacy dedi: HWID spoofer ile dönebilirsiniz tabii bulabilirseniz eski HWID ve programı. Genişletmek için tıkla... Eski program rastgele bir değerler atıyordu hocam. Geri alma tuşuna bassam bile geri alınmadığını düşünüyorum. Bilgisayarımın ismi falan hala değişik.
S SnapshotMe Centipat Katılım 7 Ekim 2021 Mesajlar 15 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2022 #4 Belki format atmak değiştirebilir, bir de bazı american megatrends bioslar için amidewin uygulamaları var orada da değişikliklere bakabilirsiniz, tabii uuid yi nasıl bulursunuz bilemem Artı 0 Eksi
Belki format atmak değiştirebilir, bir de bazı american megatrends bioslar için amidewin uygulamaları var orada da değişikliklere bakabilirsiniz, tabii uuid yi nasıl bulursunuz bilemem
xquerzy Hectopat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 2.791 Çözümler 25 12 Mart 2025 #5 Sanırım amidewin atmışsınız. Biosu yedeklediyseniz dönme ihtimaliniz olabilir. Artı 0 Eksi