Değiştirilmiş web site düzeltilememe sorunu

Zrrck

Hectopat
Daha fazla  
Ödev olarak websitesi yapmıştım HTMI ile domaini freenom'dan hostingi de hostinger'den sağladım üçretsiz olarak. Her şey güzeldi bugün gireyim sisteye dedim ve sistem yerinde yoktu. Saçma sapan bir şey yüklenmiş benim siteme içeriği falan sildim fakat hala yerinde duruyor. O gelen saçma sapan site. Bu nasıl oluyor nasıl çözeceğim? Bunu dönem sonuna kadar durması gerekiyor sitenin.
Sitemin anasayfası resimdeki gibiydi fakat şimdi sisteme girdiğinizde gördüğünüz gibi
cetinkaya.ga sistem bu yardımlarınız bekliyorum.
Resim boyutu yüksek diye yüklenmiyor ama sitem kesinlikle şu anki gibi değildi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ücretsiz hosting veren sitelerde buna benzer durumlar yaşanabiliyor...

Geçici bir çözüm. Bilgisayarınızda "wamp server" kurabilir sadece sizin bilgisayarınızdan sitenize ulaşabilir ve tasarlayabilirsiniz. Fakat belirttiğim üzere bu siteye bilgisayarınızdan sadece siz ulaşabilirsiniz.

Not: "Wamp server" standart olarak .php sistemleri çalıştırıyor. Şurada bir çözüm anlatılmış, html kodlamayı da desteklediği söyleniyor. Wamp Server'ı indirdikten sonra bu yolu deneyebilirsiniz: Run PHP With HTML Extensions in Wamp Tutorial

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…