benmuhammed Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 1.532 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer İstanbul - Turkey 16 Şubat 2023 #1 Merhaba, Dehanın bir şarkısını beğendim ve buna VALORANT editi yaptım. Bu şarkıdan telif yer miyim? Video 30-35 saniye cıvarında. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Teşekkürler, iyi sosyaller.
Merhaba, Dehanın bir şarkısını beğendim ve buna VALORANT editi yaptım. Bu şarkıdan telif yer miyim? Video 30-35 saniye cıvarında. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Teşekkürler, iyi sosyaller.
Porsche 911 GT3 RS Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.475 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nürburgring 16 Şubat 2023 #2 Bu şarkı Deha Tuzcu'nun şarkısının farklı bir kullanıcı tarafından phonk eklenmiş hali. Sanatçının kendi şarkısı değil yani. Şarkıda bir ton oynama yapılmış. Bir sorun olacağını zannetmiyorum.
Bu şarkı Deha Tuzcu'nun şarkısının farklı bir kullanıcı tarafından phonk eklenmiş hali. Sanatçının kendi şarkısı değil yani. Şarkıda bir ton oynama yapılmış. Bir sorun olacağını zannetmiyorum.
5 575412 Decipat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 2.598 Çözümler 8 16 Şubat 2023 #3 Dostum o şarkısı için telif yemiyor. Sen mi yiyeceksin ?