Deha Tuzcu ve Discord'daki sanal magandalar

İnsanların kartlarını çalıp kendilerini bir şey sanan ergenler. Deha'nın paraları katla şarkısına Instagram'da denk geldim. İnce sesi kulak tırmalıyor. İlgi istiyorlar, vermeyin. Sadece acıyın.

CharmQuell'in yaptığı video = Prim
Charm kral demişsin diye yorumladım.

İnsanların kartlarını çalıp kendilerini bir şey sanan ergenler. Deha'nın paraları katla şarkısına Instagram'da denk geldim. İnce sesi kulak tırmalıyor. İlgi istiyorlar, vermeyin. Sadece acıyın.
Bunlar hesap günü fena bozguna uğrayacaklar. Deha ergeninin (dehadan küçük olmam ergen dememi engellemiyor) Kuran-ı Kerim'i ısırdığı fotoğrafı var. Sonrasında açtığı grupta Allah'a Dine milli değerlere sövmeyi şart koymuştu. Sadece ilgi. Ego.

Aslında çok şey söylenebilir, ama moderatörler var işte.

hocam ben discord bile kullanmıyorum ama charmquell'in analattıkları herkesin bildiği şeyler bu video bunlara karşı çekilen sayılı video olduğu için tuttu bence.

Tek kelimeyle komik :d devletin bu işin peşine düşeceği belliydi.

Aynen dostum adamlar daha 2009'dan bu yana veri sızıntısını durduramamış şimdi gelip Discord'a dini değerlere Atatürk'e küfür edenlerle uğraşacaktı işlerini doğru yapsalardı şu An'da 14 yaşındaki çocuğun elinde Türkiye'nin verisi olmazdı.

Haberdar olmadıklarını falan mı zannediyorsun bu sanal mafyalardan. İçerde gerçek suçlar dönüyor, devletin haberi tabiki var.

Merak etmeyin hocam korona doneminde evde durdugum sürede maalesef ben de bu eziklerin icindeydim.

Atatv hakkında yoğun bir araştırma yapıyorum ve sana birkaç soru sormak isterim Discord var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…