Enes Kessler Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 514 Çözümler 3 2 Şubat 2025 #1 A101'e bir ara başvurdum, beni almamışlardı. Şimdi ise BİM'e başvuracağım. Alma şansları var mı BİM'in, yoksa bu dehb çalışmaya engel mi?
A101'e bir ara başvurdum, beni almamışlardı. Şimdi ise BİM'e başvuracağım. Alma şansları var mı BİM'in, yoksa bu dehb çalışmaya engel mi?
micheal owen Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.482 Çözümler 47 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2025 #2 Enes Kessler dedi: A101'e bir ara başvurdum, beni almamışlardı. Şimdi ise BİM'e başvuracağım. Alma şansları var mı BİM'in, yoksa bu dehb çalışmaya engel mi? Genişletmek için tıkla... Dehb daha ciddi memuriyet gibi durumlarda engel diye biliyorum.
Enes Kessler dedi: A101'e bir ara başvurdum, beni almamışlardı. Şimdi ise BİM'e başvuracağım. Alma şansları var mı BİM'in, yoksa bu dehb çalışmaya engel mi? Genişletmek için tıkla... Dehb daha ciddi memuriyet gibi durumlarda engel diye biliyorum.
Enes Kessler Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 514 Çözümler 3 2 Şubat 2025 #3 micheal owen dedi: Dehb daha ciddi memuriyet gibi durumlarda engel diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Yani engel değil mi?
micheal owen dedi: Dehb daha ciddi memuriyet gibi durumlarda engel diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Yani engel değil mi?
micheal owen Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.482 Çözümler 47 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2025 #4 Enes Kessler dedi: Yani engel değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet değil.
Enes Kessler Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 514 Çözümler 3 2 Şubat 2025 #5 micheal owen dedi: Evet değil. Genişletmek için tıkla... Ama bazı yerler almadı kasiyerlik gibi yerler.
micheal owen dedi: Evet değil. Genişletmek için tıkla... Ama bazı yerler almadı kasiyerlik gibi yerler.
micheal owen Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.482 Çözümler 47 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2025 #6 Enes Kessler dedi: Ama bazı yerler almadı kasiyerlik gibi yerler. Genişletmek için tıkla... İnternet üzerinde kasiyerlik gibi durumlar için engel diye bir yazı bulamadım, daha çok polislik, pilotluk, gibi mesleklerde öne çıkıyor Dehb'nin iş için önemi.
Enes Kessler dedi: Ama bazı yerler almadı kasiyerlik gibi yerler. Genişletmek için tıkla... İnternet üzerinde kasiyerlik gibi durumlar için engel diye bir yazı bulamadım, daha çok polislik, pilotluk, gibi mesleklerde öne çıkıyor Dehb'nin iş için önemi.