Dekant parfüm alınır mı?

Evet hocam orada bahsettiğim site bence su ile veya alkol ile karıştırılıyor

Tamamdır ordan almayacağım.

İlk olarak ordan alacağım.
Parfüm önerisi isterseniz yazabilirsiniz bu arada attığım sayfa sadece 2 haftada bir split yapıyor öncelikle kendisi orjinalliğinden emin olduğu farklı bazen koleksiyon ürünlerini bazen de çok talep olan parfümleri alıyor sonrasında ise split mantığı ile(dekanta benzer) satışını yapıyor türkiyede bulamayacağınız parfümleri bile alabilirsiniz

Hocam lise öneriniz varmı?

Hocam lise öneriniz varmı?
İmagination şuan benim favorim hocam şakasız okulda eskiden hoşlandığım kız sadece parfümü koklamak için dibime giriyor onun dışında sospiro vibrato alınabilir yaz için güzel kokular

İmagination şuan benim favorim hocam şakasız okulda eskiden hoşlandığım kız sadece parfümü koklamak için dibime giriyor onun dışında sospiro vibrato alınabilir yaz için güzel kokular
bu önerdiğim iki kokuda fresh kokular eğer tatlı odunsu veya boozy tarzı seviyorsanız söylerseniz önerebilirim

Önerdiğim parfümleri link olarak atıyorum ingilizceniz varsa başkalarının yorumunu da okuyabilirsiniz

Imagination Louis Vuitton cologne - a fragrance for men 2021

Son düzenleme:
Tatlı kokular olarak ne önerirsiniz?

Hocam satıcıyla nasıl iletişim kurabilirim?

Son düzenleme:
Tatlı kokular olarak ne önerirsiniz?

Hocam satıcıyla nasıl iletişim kurabilirim?

Hocam Instagram'dan yazarsaniz bakar artı olarak tatli ve yazin gidebilecek koku olarak nishane hacivat 4 mevsime gider mukemmel bir koku (Kasım sonrasi batch alin) erba pura da gidebilir fakat cok feminen kacabilir hem kis hem yaz sprey oranini ayarlarsaniz valentino born in roma Uomo olabilir onun disinda parfume de marly galloway olabilir.

Ve parfumu almak istiyorsaniz birazcik beklemeniz gerekir sadece belli tarihlerde veriliyor istiyorsaniz bekleyin pisman olmazsiniz split gunu geldiginde nasil kokular istiyorsanız arkadasa sorun parfum onerileri mukemmel

Sağolun nishane wulong cha hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…