Dekant parfüm alınır mı?

Teşekkür ederim. Yardımcı oldunuz.

Teşekkür ederim. Yardımcı oldunuz.
rica ederim tekrardan parfüm önerisi isterseniz bana veyahut yazdığım insta sayfasına yazabilirsiniz zaten aldığım parfümler de onun önerisiydi hepsi de favorilerim arasında

rica ederim tekrardan parfüm önerisi isterseniz bana veyahut yazdığım insta sayfasına yazabilirsiniz zaten aldığım parfümler de onun önerisiydi hepsi de favorilerim arasında
Hocam Koku güncesinden sonra önereceğiniz bir site varmı? Deknat doktoru felan nasıldır?

Dekant olarak bir tek koku güncesinden aldım hocam malesef başkalarını denemedim
Hocam yaz için daha fazla fresh kokular önerirmisin. Şuan 3 ml lik Imagination, rassasi hawas ve nautica Voyage almayı düşünüyorum.

Hocam yaz için daha fazla fresh kokular önerir misin? Şu an 3 ML'lik Imagination, rassasi hawas ve nautica Voyage almayı düşünüyorum.

Hocam dylan blue, imagination zaten alın onun dışında sospiro vibrato, erba pura Gold, Xerjoff torino 24 olabilir bu arada parfüm geldiginde genelde 2 3 hafta demlemeye bırakın diğer türlü kargoda sürekli sallandıgı için esansı zara görmüş oluyor hem koku profili bozuluyor hem de kalıcılıgı cok düşük oluyor

Dylan bluenun yanında Pour Homme de düşünüyorum. Tavsiye için sağol.

kanka forumdan biraz geçmiş fakat bir sorum olucak split zamanları hesabın gönderileri açılıyor mu?çünkü şuan hesap gizlide splitlerde açıyorlar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…