seyfo1 Centipat Katılım 29 Eylül 2024 Mesajlar 491 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2025 #1 Merhaba, bir yere ödeme yaptım dekont göndermem gerekiyor ama dekontun üstünde kabak gibi adresimden T.C ye kadar her şey gözüküyor. Ne yapmam lazım?
Merhaba, bir yere ödeme yaptım dekont göndermem gerekiyor ama dekontun üstünde kabak gibi adresimden T.C ye kadar her şey gözüküyor. Ne yapmam lazım?
Roger Taylor Kilopat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 2.262 Makaleler 5 Çözümler 33 Yer Ankara 13 Ocak 2025 #2 Kişisel bilgileri gizle diye bir ayar olması lazım dekont paylaşma kısmında.
KunRois Kilopat Katılım 14 Eylül 2019 Mesajlar 677 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2025 #3 Mesela Ziraat bankasında dekont kısmında adres ve kimlik bilgilerini gizle diye bir seçenek var. Sizin bankada yoksa kendin montajla gizle istersen
Mesela Ziraat bankasında dekont kısmında adres ve kimlik bilgilerini gizle diye bir seçenek var. Sizin bankada yoksa kendin montajla gizle istersen
Furkan Borak Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 4.930 Makaleler 1 Çözümler 28 Yer Kocaeli, Karamürsel 13 Ocak 2025 #4 seyfo1 dedi: Merhaba, bir yere ödeme yaptım dekont göndermem gerekiyor ama dekontun üstünde kabak gibi adresimden T.C ye kadar her şey gözüküyor. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Nereye gönderiyorsunuz ona göre öneri de bulunayım. Düşündüğüm yereyse eğer oralar da zaten herşeyimiz var yollayın gitsin.
seyfo1 dedi: Merhaba, bir yere ödeme yaptım dekont göndermem gerekiyor ama dekontun üstünde kabak gibi adresimden T.C ye kadar her şey gözüküyor. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Nereye gönderiyorsunuz ona göre öneri de bulunayım. Düşündüğüm yereyse eğer oralar da zaten herşeyimiz var yollayın gitsin.
seyfo1 Centipat Katılım 29 Eylül 2024 Mesajlar 491 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2025 #5 Roger Taylor dedi: Kişisel bilgileri gizle diye bir ayar olması lazım dekont paylaşma kısmında. Genişletmek için tıkla... Garantide yok maalesef Furkan Borak dedi: Nereye gönderiyorsunuz ona göre öneri de bulunayım. Düşündüğüm yereyse eğer oralar da zaten her şeyimiz var yollayın gitsin. Genişletmek için tıkla... Normal ürün aldım satıcıdan onun ödemesini yaptım ama T.C.'yi falan sildim sadece adres olarak mahalle gözüküyor.
Roger Taylor dedi: Kişisel bilgileri gizle diye bir ayar olması lazım dekont paylaşma kısmında. Genişletmek için tıkla... Garantide yok maalesef Furkan Borak dedi: Nereye gönderiyorsunuz ona göre öneri de bulunayım. Düşündüğüm yereyse eğer oralar da zaten her şeyimiz var yollayın gitsin. Genişletmek için tıkla... Normal ürün aldım satıcıdan onun ödemesini yaptım ama T.C.'yi falan sildim sadece adres olarak mahalle gözüküyor.