Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.683 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 11 Mayıs 2020 #11 kakaolupuding dedi: Hala kullanılsaydı keşke çünkü dışı çok güzel ve Türk firmalarda retro tasarım harika oluyor Genişletmek için tıkla... Yanlış anladın. Uçakta sorun yok, hala kullanılıyor. Filodan çıkmadı. Şu an virüs yüzünden uçuşlar durunca o da yatışa geçti, onu kastettim
kakaolupuding dedi: Hala kullanılsaydı keşke çünkü dışı çok güzel ve Türk firmalarda retro tasarım harika oluyor Genişletmek için tıkla... Yanlış anladın. Uçakta sorun yok, hala kullanılıyor. Filodan çıkmadı. Şu an virüs yüzünden uçuşlar durunca o da yatışa geçti, onu kastettim
imnotagamer Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 9.360 Makaleler 2 Çözümler 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Mühendisi 11 Mayıs 2020 #12 Çok güzel bir bilgiymiş, ben yeni öğrendim. Teşekkür ederim. Kaynağıyla beraber okuyunca hüzün kapladı içimi...
Çok güzel bir bilgiymiş, ben yeni öğrendim. Teşekkür ederim. Kaynağıyla beraber okuyunca hüzün kapladı içimi...
kakaolupuding Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 1.401 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer İstanbul 11 Mayıs 2020 #13 Jira dedi: Yanlış anladın. Uçakta sorun yok, hala kullanılıyor. Filodan çıkmadı. Şu an virüs yüzünden uçuşlar durunca o da yatışa geçti, onu kastettim Genişletmek için tıkla... Yanlış anlamışım Bir gün seyahatimi bu uçak ile yapmayı çok isterim.
Jira dedi: Yanlış anladın. Uçakta sorun yok, hala kullanılıyor. Filodan çıkmadı. Şu an virüs yüzünden uçuşlar durunca o da yatışa geçti, onu kastettim Genişletmek için tıkla... Yanlış anlamışım Bir gün seyahatimi bu uçak ile yapmayı çok isterim.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.683 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 11 Mayıs 2020 #14 kakaolupuding dedi: Yanlış anlamışım Bir gün seyahatimi bu uçak ile yapmayı çok isterim. Genişletmek için tıkla... Umarım denk gelir. Filoda A330 çok, hayırlısı
kakaolupuding dedi: Yanlış anlamışım Bir gün seyahatimi bu uçak ile yapmayı çok isterim. Genişletmek için tıkla... Umarım denk gelir. Filoda A330 çok, hayırlısı
kakaolupuding Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 1.401 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer İstanbul 11 Mayıs 2020 #15 Jira dedi: Umarım denk gelir. Filoda A330 çok, hayırlısı Genişletmek için tıkla... A330 = Yumuşak iniş makinesi
Jira dedi: Umarım denk gelir. Filoda A330 çok, hayırlısı Genişletmek için tıkla... A330 = Yumuşak iniş makinesi