kaanxbxbx3132 Decapat Katılım 16 Mayıs 2023 Mesajlar 227 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2024 #11 Hexa Force dedi: Hocam klavyemi direkt alkolle yıkıyorum niye bozulmuyor. Herhangi bir şey olmaz korkmanıza gerek yok. Gerekirse ıslak mendili sıkın fazla suyu gitsin öyle silin. Genişletmek için tıkla... Hocam deliği kapatıp etrafını ıslak mendille yapsam olur mu?
Hexa Force dedi: Hocam klavyemi direkt alkolle yıkıyorum niye bozulmuyor. Herhangi bir şey olmaz korkmanıza gerek yok. Gerekirse ıslak mendili sıkın fazla suyu gitsin öyle silin. Genişletmek için tıkla... Hocam deliği kapatıp etrafını ıslak mendille yapsam olur mu?
E egerisen Kilopat Katılım 13 Mayıs 2016 Mesajlar 134 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2024 #12 kaanxbxbx3132 dedi: Kral peki ıslak mendille yapsam sıkıntı yaratabilir değil mi? Genişletmek için tıkla... İçine foşur foşur su akmadıkça birşey olacağını sanmıyorum sonuçta bunlar oyun oynarken ellerinin terleyebileceği düşünülerek tasarlanan ürünler. bence bir beze kolonya döküp silin hiçbişey olmaz emin olabilirsiniz.
kaanxbxbx3132 dedi: Kral peki ıslak mendille yapsam sıkıntı yaratabilir değil mi? Genişletmek için tıkla... İçine foşur foşur su akmadıkça birşey olacağını sanmıyorum sonuçta bunlar oyun oynarken ellerinin terleyebileceği düşünülerek tasarlanan ürünler. bence bir beze kolonya döküp silin hiçbişey olmaz emin olabilirsiniz.