Delikli mouse nasıl temizlenir?

sizoxgod

Picopat
Geçenlerde delikli bir mouse almıştım, haliyle deliklerinin içi tozlanmaya başladı. İçini zarar vermeden nasıl temizleyebilirim?

Geçenlerde delikli bir mouse almıştım, haliyle deliklerinin içi tozlanmaya başladı. İçini zarar vermeden nasıl temizleyebilirim?

Eğer LED vs yoksa direkt yıkayın hocam, ya da içine nalburlarda satılan tüp kompresörler ile hava tutabilirsiniz, hiç masrafa girmeyeyim derseniz en kolaydından elektrik süpürgesi ile çekin.

Eğer LED vs yoksa direkt yıkayın hocam, ya da içine nalburlarda satılan tüp kompresörler ile hava tutabilirsiniz, hiç masrafa girmeyeyim derseniz en kolaydından elektrik süpürgesi ile çekin.
LED var hocam. Fön makinesi ve süpürgeyle temizlemeyi düşünüyorum ben de.

Hocam dediğim gibi yine elektrik süpürgesiyle çekmeniz daha iyi olur, fön makinesı kullanırsanız tozu dışarı çıkarmaz içine iter.
Bir deniyeyim hocam hemen.

Süpürge tozun büyük bir kısmını temizledi ama bir an mouseyi de içine çekecek sandım. Teşekkürler hocam öneriniz için.

Önemli değil ne demek başka bir sorun olursa yazarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…