JETTİN ULTİSİ Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 1.183 Çözümler 4 9 Ağustos 2021 #1 Siz hangisini beğeniyorsunuz? Sizce delipop parasını hak ediyor mu? Fikirlerinizi merak ediyorum.
Darkwing Hectopat Katılım 17 Şubat 2019 Mesajlar 270 9 Ağustos 2021 #2 Emesey dedi: Siz hangisini beğeniyorsunuz? Sizce delipop parasını hak ediyor mu? Fikirlerinizi merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Delipop hançer bence Valorant'taki en güzel bıçak ama 350TL'ye bir bıçak alacağıma başka şeylere harcarım daha iyi (oyun, yemek, gezme vs.)
Emesey dedi: Siz hangisini beğeniyorsunuz? Sizce delipop parasını hak ediyor mu? Fikirlerinizi merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Delipop hançer bence Valorant'taki en güzel bıçak ama 350TL'ye bir bıçak alacağıma başka şeylere harcarım daha iyi (oyun, yemek, gezme vs.)
JETTİN ULTİSİ Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 1.183 Çözümler 4 9 Ağustos 2021 #3 Darwinkle dedi: Delipop hançer bence Valorant'taki en güzel bıçak ama 350TL'ye bir bıçak alacağıma başka şeylere harcarım daha iyi (oyun, yemek, gezme vs.) Genişletmek için tıkla... 350TL değil bıçak.
Darwinkle dedi: Delipop hançer bence Valorant'taki en güzel bıçak ama 350TL'ye bir bıçak alacağıma başka şeylere harcarım daha iyi (oyun, yemek, gezme vs.) Genişletmek için tıkla... 350TL değil bıçak.
araba lastiği Hectopat Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 921 Çözümler 2 Yer Jant 9 Ağustos 2021 #4 GO 1. cilt bıçağın sadece geçiş animasyonu güzel. Delipop ile kapışamaz bence, kesinlikle delipop derim. Oyundaki en güzel bıçak da Asil 2.0 karambit ve delipop hançer...
GO 1. cilt bıçağın sadece geçiş animasyonu güzel. Delipop ile kapışamaz bence, kesinlikle delipop derim. Oyundaki en güzel bıçak da Asil 2.0 karambit ve delipop hançer...