burak nb Decapat Katılım 4 Ekim 2020 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #1 Arkadaşlar bu iki skin arasında kaldım. Yorumlarda iki silah hakkında iyi-kötü yanlarını söylerseniz mutlu olurum.
Arkadaşlar bu iki skin arasında kaldım. Yorumlarda iki silah hakkında iyi-kötü yanlarını söylerseniz mutlu olurum.
HamzaKaya* Hectopat Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 1.258 Çözümler 4 27 Nisan 2021 #2 burak nb dedi: Arkadaşlar bu iki skin arasında kaldım. Yorumlarda iki silah hakkında iyi-kötü yanlarını söylerseniz mutlu olurum. Genişletmek için tıkla... Sizin seçmeniz gerekiyor. Bana göre delipop daha güzel.
burak nb dedi: Arkadaşlar bu iki skin arasında kaldım. Yorumlarda iki silah hakkında iyi-kötü yanlarını söylerseniz mutlu olurum. Genişletmek için tıkla... Sizin seçmeniz gerekiyor. Bana göre delipop daha güzel.
Neverchanges Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 2.978 Makaleler 5 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #4 İyisi kötüsü ne dostum burda skinler sana +10 saldırı gücü vermiyor. Sana kalmış bu bende sakura var onu daha çok seviyorum.
İyisi kötüsü ne dostum burda skinler sana +10 saldırı gücü vermiyor. Sana kalmış bu bende sakura var onu daha çok seviyorum.
amazing fako Picopat Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 444 Çözümler 2 Yer Yollarda... 27 Nisan 2021 #5 noclip dedi: Spray için yağmacı. Genişletmek için tıkla... P2W zannediyorsun oyunu.
noclip Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 2.764 Çözümler 7 27 Nisan 2021 #6 Neverchanges dedi: İyisi kötüsü ne dostum burda skinler sana +10 saldırı gücü vermiyor. Sana kalmış bu bende sakura var onu daha çok seviyorum. Genişletmek için tıkla... Hissiyat önemli. Mesela o sakura ile normal vandalın arasında hiçbir fark yok. amazing fako dedi: P2W zannediyorsun oyunu. Genişletmek için tıkla... Peki.
Neverchanges dedi: İyisi kötüsü ne dostum burda skinler sana +10 saldırı gücü vermiyor. Sana kalmış bu bende sakura var onu daha çok seviyorum. Genişletmek için tıkla... Hissiyat önemli. Mesela o sakura ile normal vandalın arasında hiçbir fark yok. amazing fako dedi: P2W zannediyorsun oyunu. Genişletmek için tıkla... Peki.
amazing fako Picopat Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 444 Çözümler 2 Yer Yollarda... 27 Nisan 2021 #7 noclip dedi: Hissiyat önemli. Mesela o sakura ile normal vandalın arasında hiçbir fark yok. Peki. Genişletmek için tıkla... Skinler sana ekstra bir avantaj vermiyor. Sadece görsellik.
noclip dedi: Hissiyat önemli. Mesela o sakura ile normal vandalın arasında hiçbir fark yok. Peki. Genişletmek için tıkla... Skinler sana ekstra bir avantaj vermiyor. Sadece görsellik.
noclip Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 2.764 Çözümler 7 27 Nisan 2021 #8 amazing fako dedi: Skinler sana ekstra bir avantaj vermiyor. Sadece görsellik. Genişletmek için tıkla... Tamam.
amazing fako dedi: Skinler sana ekstra bir avantaj vermiyor. Sadece görsellik. Genişletmek için tıkla... Tamam.
4 436523 Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 3.707 Makaleler 1 Çözümler 9 28 Nisan 2021 #9 Bence Yağmacı Vandal oyunda en güzel atış hissiyatı veren desenlerden biri hatta en güzeli. Ben olsam siyah-beyaz Yağmacı alırdım. Yağmacı ile one tap atınca çok güzel bir his geliyor, desen yok bende ama yerden alınca öyle geliyor en azından.
Bence Yağmacı Vandal oyunda en güzel atış hissiyatı veren desenlerden biri hatta en güzeli. Ben olsam siyah-beyaz Yağmacı alırdım. Yağmacı ile one tap atınca çok güzel bir his geliyor, desen yok bende ama yerden alınca öyle geliyor en azından.
zencefilli Hectopat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #10 Yağmacı. Delipop önermem.