S SkipS Hectopat Katılım 29 Ekim 2014 Mesajlar 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2015 #11 Murat5038 dedi: Marmara ereğlisinden sonra teslimata çıkmış. Sen neredesin bilmiyorum. Oradan çıkmış nereye gidecekse gidiyor işte. Genişletmek için tıkla... Ben Marmara ereğlisindeyim de 2 gündür gelmedi e posta yolladım bakalım ne olacak.
Murat5038 dedi: Marmara ereğlisinden sonra teslimata çıkmış. Sen neredesin bilmiyorum. Oradan çıkmış nereye gidecekse gidiyor işte. Genişletmek için tıkla... Ben Marmara ereğlisindeyim de 2 gündür gelmedi e posta yolladım bakalım ne olacak.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.469 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 22 Temmuz 2015 #12 Silinen üye dedi: Ben Marmara ereğlisindeyim de 2 gündür gelmedi e posta yolladım bakalım ne olacak. Genişletmek için tıkla... Gelir merak etme.
Silinen üye dedi: Ben Marmara ereğlisindeyim de 2 gündür gelmedi e posta yolladım bakalım ne olacak. Genişletmek için tıkla... Gelir merak etme.