aryola03 Hectopat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2023 #21 xemreyz dedi: dün dell monitörün siparişini verdim. memnun musunuz hocam? Genişletmek için tıkla... Ben memnunum. Hiç bir sorunla karşılaşmadım.
xemreyz dedi: dün dell monitörün siparişini verdim. memnun musunuz hocam? Genişletmek için tıkla... Ben memnunum. Hiç bir sorunla karşılaşmadım.
X xemreyz Decapat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2023 #22 aryola03 dedi: Ben memnunum. Hiç bir sorunla karşılaşmadım. Genişletmek için tıkla... hocam ekranın köşelerinde dikey uzun siyah bir çizgi var mı sizde?
aryola03 dedi: Ben memnunum. Hiç bir sorunla karşılaşmadım. Genişletmek için tıkla... hocam ekranın köşelerinde dikey uzun siyah bir çizgi var mı sizde?
aryola03 Hectopat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2023 #23 xemreyz dedi: hocam ekranın köşelerinde dikey uzun siyah bir çizgi var mı sizde? Genişletmek için tıkla... Görüntü var mı ? Dediğiniz gibi birşey göremedim
xemreyz dedi: hocam ekranın köşelerinde dikey uzun siyah bir çizgi var mı sizde? Genişletmek için tıkla... Görüntü var mı ? Dediğiniz gibi birşey göremedim
Neshter Hectopat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 3.416 Makaleler 1 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2023 #24 Ben G2422HS 3 aydir kullanmaktayim. Renkleri olsun gecikme değerleri olsun gerçekten güzel.ama bende ölü piksel çiktiği için şu an elimdekini verip sıfırını alacağim bu hafta. Ben aldiğimda 3700 TL vermiştim, hayirli olsun.
Ben G2422HS 3 aydir kullanmaktayim. Renkleri olsun gecikme değerleri olsun gerçekten güzel.ama bende ölü piksel çiktiği için şu an elimdekini verip sıfırını alacağim bu hafta. Ben aldiğimda 3700 TL vermiştim, hayirli olsun.
Emr.E Decapat Katılım 6 Aralık 2022 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2023 #25 xemreyz dedi: dün dell monitörün siparişini verdim. memnun musunuz hocam? Genişletmek için tıkla... geç oldu biraz ama gayet memnunum hocam
xemreyz dedi: dün dell monitörün siparişini verdim. memnun musunuz hocam? Genişletmek için tıkla... geç oldu biraz ama gayet memnunum hocam
Arda Mahmut Ünal Decapat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Mart 2023 #26 Emr.E dedi: geç oldu biraz ama gayet memnunum hocam Genişletmek için tıkla... Hocam 2 hafta oldu alalı çok memnunum teşekkürler geri dönüşünüz için.
Emr.E dedi: geç oldu biraz ama gayet memnunum hocam Genişletmek için tıkla... Hocam 2 hafta oldu alalı çok memnunum teşekkürler geri dönüşünüz için.