Öncelikle merhaba başlıdada yazdıgım gibi bu iki monitörden hangisini tavsiye edersiniz hikayeli ve FPS oyunları oynuyorum.
Ekran kartım: 1660S.
Bütçem 4 bin TL 300 400 TL aşabiliyorum.
G24F kronik sorunlu.
Dell G2422HS çok iyi bir monitördür bu forumda çok kişi kullanıyor kesinlikle Dell'i almalısınız.
Bu arada G24F yorumlarına bakayım dedim coil whine ile karşılaşan olmamış yeni seride düzeltilmiş galiba ama emin olamayız.
Bende Dell olanı almaya düşünüyorum araştırmalarıma göre forumda kullanıp önerenler var.
Bir ara 4 bin TL olmuştu 5 dk sonra siteye F5 attım fiyatı arttı 4300 TL'ye.
G24F kronik sorunlu.
Dell G2422HS çok iyi bir monitördür bu forumda çok kişi kullanıyor kesinlikle Dell'i almalısınız.
Bu arada G24F yorumlarına bakayım dedim coil whine ile karşılaşan olmamış yeni seride düzeltilmiş galiba ama emin olamayız.
Bende Dell olanı almaya düşünüyorum araştırmalarıma göre forumda kullanıp önerenler var.
Bir ara 4 bin TL olmuştu 5 dk sonra siteye F5 attım fiyatı arttı 4300 TL'ye.
Arkadaşlar monitörü sipariş verdim gelince test edip buraya görüşlerimi yazarım.
Bu arada 75 Hz TN panelden geçiyorum benim için bayağı bir fark olacak.
G24F kronik sorunlu.
Monitör geldi sorunsuz sıkıntısız ölü piksel testi yaptım çıkmadı ve gerçekten çok beğendim monitörü iyi ki almışım bunu almak istiyenler düşünmeden alsınlar IPS olmasıda bayağı iyi.