Alınabilir duruyor hocam. 27 İnç olmasaydı şu monitörü alın derdim fakat 27 inç 1080p'de pikselleri sayarsınız.Arkadaşlar iyi akşamlar, bu monitörü almayı düşünüyorum. İyi midir ya da bu fiyatlarda önerebileceğiniz başka bir monitör var mı?
Hocam dediğiniz gibi 27 zaten bi tık baş ağrısı yapıyor bende o yüzden 24.5 tercih etme kararı aldım sağ olun yorumunuz için.Alınabilir duruyor hocam. 27 İnç olmasaydı şu monitörü alın derdim fakat 27 inç 1080p'de pikselleri sayarsınız.
27M1N5200PA-00
Arkadaşlar iyi akşamlar, bu monitörü almayı düşünüyorum. İyi midir ya da bu fiyatlarda önerebileceğiniz başka bir monitör var mı?
Hocam ghosting problemi falan var mıdır kontrol ettiniz mi birde oyun oynarken veya film vb izlerken göz yoruyor mu hiç. Teşekkürler yorumunuz içinYaklasık 3-4 aydır kullanıyorum. Herhangi bir olumsuz durum daha yaşamadım.
Ghosting yok gibi birşey pek dikkat etmedim. Haftasonları yaklaşık 13-14 saat oynuyorum yorulmuyor gözlerim fakat alışık değilseniz yorabilir. Ben küçüklükten beri fazla haşır neşirimHocam ghosting problemi falan var mıdır kontrol ettiniz mi birde oyun oynarken veya film vb izlerken göz yoruyor mu hiç. Teşekkürler yorumunuz için
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.