DecrossW Picopat Katılım 7 Nisan 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2023 #1 Arkadaşlar iyi akşamlar, bu monitörü almayı düşünüyorum. İyi midir ya da bu fiyatlarda önerebileceğiniz başka bir monitör var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mayıs 2023
Arkadaşlar iyi akşamlar, bu monitörü almayı düşünüyorum. İyi midir ya da bu fiyatlarda önerebileceğiniz başka bir monitör var mı?
Furkan GRFN Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 2.794 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Diyarbakır 2 Mayıs 2023 #2 DecrossW dedi: Arkadaşlar iyi akşamlar, bu monitörü almayı düşünüyorum. İyi midir ya da bu fiyatlarda önerebileceğiniz başka bir monitör var mı? Genişletmek için tıkla... Alınabilir duruyor hocam. 27 İnç olmasaydı şu monitörü alın derdim fakat 27 inç 1080p'de pikselleri sayarsınız. 27M1N5200PA-00 *Hocam akakçe'de 7800TL iken sizin attığınız monitör vatanda 6300TL. Bence bu fiyata alınır. Ben 7800TL sandım.
DecrossW dedi: Arkadaşlar iyi akşamlar, bu monitörü almayı düşünüyorum. İyi midir ya da bu fiyatlarda önerebileceğiniz başka bir monitör var mı? Genişletmek için tıkla... Alınabilir duruyor hocam. 27 İnç olmasaydı şu monitörü alın derdim fakat 27 inç 1080p'de pikselleri sayarsınız. 27M1N5200PA-00 *Hocam akakçe'de 7800TL iken sizin attığınız monitör vatanda 6300TL. Bence bu fiyata alınır. Ben 7800TL sandım.
DecrossW Picopat Katılım 7 Nisan 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2023 #3 Furkan GRFN dedi: Alınabilir duruyor hocam. 27 İnç olmasaydı şu monitörü alın derdim fakat 27 inç 1080p'de pikselleri sayarsınız. 27M1N5200PA-00 Genişletmek için tıkla... Hocam dediğiniz gibi 27 zaten bi tık baş ağrısı yapıyor bende o yüzden 24.5 tercih etme kararı aldım sağ olun yorumunuz için.
Furkan GRFN dedi: Alınabilir duruyor hocam. 27 İnç olmasaydı şu monitörü alın derdim fakat 27 inç 1080p'de pikselleri sayarsınız. 27M1N5200PA-00 Genişletmek için tıkla... Hocam dediğiniz gibi 27 zaten bi tık baş ağrısı yapıyor bende o yüzden 24.5 tercih etme kararı aldım sağ olun yorumunuz için.
Bugraaeraslan Kilopat Katılım 19 Ekim 2017 Mesajlar 187 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2023 #4 Yaklasık 3-4 aydır kullanıyorum. Herhangi bir olumsuz durum daha yaşamadım. DecrossW dedi: Arkadaşlar iyi akşamlar, bu monitörü almayı düşünüyorum. İyi midir ya da bu fiyatlarda önerebileceğiniz başka bir monitör var mı? Genişletmek için tıkla...
Yaklasık 3-4 aydır kullanıyorum. Herhangi bir olumsuz durum daha yaşamadım. DecrossW dedi: Arkadaşlar iyi akşamlar, bu monitörü almayı düşünüyorum. İyi midir ya da bu fiyatlarda önerebileceğiniz başka bir monitör var mı? Genişletmek için tıkla...
DecrossW Picopat Katılım 7 Nisan 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2023 #5 Bugraaeraslan dedi: Yaklasık 3-4 aydır kullanıyorum. Herhangi bir olumsuz durum daha yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam ghosting problemi falan var mıdır kontrol ettiniz mi birde oyun oynarken veya film vb izlerken göz yoruyor mu hiç. Teşekkürler yorumunuz için
Bugraaeraslan dedi: Yaklasık 3-4 aydır kullanıyorum. Herhangi bir olumsuz durum daha yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam ghosting problemi falan var mıdır kontrol ettiniz mi birde oyun oynarken veya film vb izlerken göz yoruyor mu hiç. Teşekkürler yorumunuz için
Bugraaeraslan Kilopat Katılım 19 Ekim 2017 Mesajlar 187 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2023 #6 DecrossW dedi: Hocam ghosting problemi falan var mıdır kontrol ettiniz mi birde oyun oynarken veya film vb izlerken göz yoruyor mu hiç. Teşekkürler yorumunuz için Genişletmek için tıkla... Ghosting yok gibi birşey pek dikkat etmedim. Haftasonları yaklaşık 13-14 saat oynuyorum yorulmuyor gözlerim fakat alışık değilseniz yorabilir. Ben küçüklükten beri fazla haşır neşirim
DecrossW dedi: Hocam ghosting problemi falan var mıdır kontrol ettiniz mi birde oyun oynarken veya film vb izlerken göz yoruyor mu hiç. Teşekkürler yorumunuz için Genişletmek için tıkla... Ghosting yok gibi birşey pek dikkat etmedim. Haftasonları yaklaşık 13-14 saat oynuyorum yorulmuyor gözlerim fakat alışık değilseniz yorabilir. Ben küçüklükten beri fazla haşır neşirim