P Prometheus1927 Femtopat Katılım 6 Haziran 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2023 #1 Arkadaşlar merhaba. Uzun zamandır oyuncu monitörü arayışındayım ve IPS 240-165Hz bakıyorum. Dell 24,5" S2522HG 1Ms 240Hz FullHD HDMI DP FreeSync Fast IPS Gaming Monitor fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Dell 24,5" S2522HG 1Ms 240Hz FullHD HDMI DP FreeSync Fast IPS Gaming Monitor fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Böyle bir monitör buldum sizce alınır mı? Sizin öneriniz nedir? Şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar merhaba. Uzun zamandır oyuncu monitörü arayışındayım ve IPS 240-165Hz bakıyorum. Dell 24,5" S2522HG 1Ms 240Hz FullHD HDMI DP FreeSync Fast IPS Gaming Monitor fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Dell 24,5" S2522HG 1Ms 240Hz FullHD HDMI DP FreeSync Fast IPS Gaming Monitor fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Böyle bir monitör buldum sizce alınır mı? Sizin öneriniz nedir? Şimdiden teşekkürler.
Sad Frog Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2019 Mesajlar 2.006 Çözümler 3 Yer İstanbul 10 Haziran 2023 #2 Prometheus1927 dedi: Arkadaşlar merhaba. Uzun zamandır oyuncu monitörü arayışındayım ve IPS 240-165Hz bakıyorum. Dell 24,5" S2522HG 1Ms 240Hz FullHD HDMI DP FreeSync Fast IPS Gaming Monitor fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Dell 24,5" S2522HG 1Ms 240Hz FullHD HDMI DP FreeSync Fast IPS Gaming Monitor fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Böyle bir monitör buldum sizce alınır mı? Sizin öneriniz nedir? Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla tepki süresi olarak yavaş bir monitör. Bu daha iyi olur: AOC 24G2ZU/BK Monitör AOC 24G2ZU/BK Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com
Prometheus1927 dedi: Arkadaşlar merhaba. Uzun zamandır oyuncu monitörü arayışındayım ve IPS 240-165Hz bakıyorum. Dell 24,5" S2522HG 1Ms 240Hz FullHD HDMI DP FreeSync Fast IPS Gaming Monitor fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Dell 24,5" S2522HG 1Ms 240Hz FullHD HDMI DP FreeSync Fast IPS Gaming Monitor fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Böyle bir monitör buldum sizce alınır mı? Sizin öneriniz nedir? Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla tepki süresi olarak yavaş bir monitör. Bu daha iyi olur: AOC 24G2ZU/BK Monitör AOC 24G2ZU/BK Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com