Dell 24 monitör hangi mod ile kullanılmalı?

tfx999

Femtopat
Dell 24 Kavisli Oyun Monitörü - S2422HG | Dell Türkiye kullandığım ekran bu. MPRT ve GtG hangisinde kullanmam mantıklı? En az tepki süresi hangisinde oluyor? Ekranın birçok özelliği var tepki süresi ayarında Fast super, Fast MPRT modu var. MPRT moduna alınca renkler soluklaşıyor. Digital Vibrance açmak gerekiyor gibi detaylı bilgi verir misiniz? Karışık anlattığımın farkındayım kusura bakmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Muhtemelen Fast MPRT modu 1 ms'i veriyor.
Memnun musun monitörden? Ghosting testi yapar mısın Fast Super modunda? Ben de almak istiyorum da.
Yaptım ghosting var gibi gözüküyor monitörün şekli görüntüsü güzel fakat özelliklerini çözemedim onları inceliyorum hala

Video yükleyebilir misin?
Ufo testinde ghosting kısmını seçip, kamerayı ufoları takip edecek şekilde ekrana paralel kaydırman gerekiyor.
Bu videonun yarısından sonrasında yapıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

UFO testinde her modu ayrı ayrı denemen gerekiyor. Kimse iyi mod SuperFast'tir garantisini veremez. MPRT modunu kullanmanızı önermem, çoğu monitör görüntüyü berbat hale getiriyor ve inverse ghostinge sebep oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…