Dell 27" AW2720HF 1ms 240Hz monitör alınır mı?

Serkansnmez

Femtopat
Daha fazla  
Dell 27" AW2720HF 1ms 240Hz Full HD kullanan veya hakkında bilgi sahibi olan var mı? Veya başka 240 Hz monitör tavsiyeniz varsa onları da yazabilirsiniz. Şimdiden vereceğiniz cevaplar için teşekkür ederim.

IPS Panel ve 5 bin lira. Para vermeye değmez bence 144Hz 1MS daha kaliteli panele sahip ürünler alınabilir iyi fiyatlara. 240Hz çok abartı, zaten çoğu oyun da 240Hz desteklemiyor. Desteklese bile sabit 240 FPS verecek sistem var mı?

Dell 27" AW2720HF 1ms 240Hz Full HD kullanan veya hakkında bilgi sahibi olan var mı? Veya başka 240 Hz monitör tavsiyeniz varsa onları da yazabilirsiniz. Şimdiden vereceğiniz cevaplar için teşekkür ederim.
Dostum arkadaşların dediklerine bakma bütçen var ise yorumlara bakarak, YouTube'da inceleme videoları var ise onlara bakarak alabilirsin. Şimdiden hayırlı olsun iyi günlerde kullan. Yine de pahalıymış
Emin arkadaşın attığı monitöre de bak o da güzel monitörmüş.

Sistemimde ekran kartı olarak ASUS 2080 Super işlemci ise i7 9700K Valorant CS:GO Rainbow 240 FPS'den fazla değerleri çok rahat görebiliyorum. Monitörlerin panelleri konusunda pek bilgim yok açıkcası cevabınızı gördükten sonra IPS panel bir monitör tercih etmeyecegim. .

Dediğiniz gibi çogu ekipmanımı YouTube'den inceleme test videolarını izleyerek alıyorum fakat bu monitörün hiçbir Türk YouTube kanalında incelemesi mevcut değil.

Son düzenleme:
Hocam alternatif düşünürsen VG279QM modeline bakabilirsin. 280Hz fastıps yani gtog 1ms sağlam bir monitör.

Hocam alternatif düşünürsen VG279QM modeline bakabilirsin. 280Hz fastıps yani gtog 1ms sağlam bir monitör.

Teşekkür ederim tavsiyeniz için bende seçenekleri toplayıp mağazada son bir kez baktıktan sonra o şekilde belirleyeceğim alacağım ürünü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…