Dell 27" S2721HGF Alınır mı?

Dell'in monitörleri iyidir hocam. Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. Bende S2721DGF modelini kullanıyorum çok memnunum.

Dell'in monitörleri iyidir hocam. Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. Bende S2721DGF modelini kullanıyorum çok memnunum.

Şöyle bir alternatifi var. Aynı fiyat ve neredeyse aynı özelliklere sahip. Yine de Dell seçmek daha mantıklı gibi, değil mi?

Açıkçası Viewsonic'in ölü piksel durumları DELL'e göre çok daha fazla. Hem özellik olarak da pek bir fark yok.
Burada yabancı güvenilir bir sitede incelemesi de mevcut.

Ama sizin yerinizde olsam bu monitöre göz atardım. Hem IPS panel hem de bu bütçede HDR gibi bir özellik var.

@SkyRose hocam da müsait olduğunda bir fikir verecektir.

Sağ olsun kendisi bugün bir konuda daha bana yardımcı oldu.

Ölü piksel sorunlarıyla uğraşmamak için Vatan'dan alacağım. Vatan'da da LG monitör yok sanırım. Dell hoşuma gitti, yarın gidip alacağım yüksek ihtimalle.

Şimdiden hayırlı olsun. Pişman olmazsınız merak etmeyin.

hocam acaba sıkıntı yaşadınız mı 1 2 güne alacağım bende

Acil cevap verebilir misin sence alınır mı VX2758-2KP-mhd modeli ile karşılaştırınca nasıldır sence hangisini almalıyım.

Acil cevap verebilir misin sence alınır mı VX2758-2KP-mhd modeli ile karşılaştırınca nasıldır sence hangisini almalıyım.
Bence DELL S2721DGF çok daha iyi. Buradan viewsonic'in incelemesine bakabilirsiniz. DELL'in yanında pek iyi değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…