Hocam istediğinizi almakta özgürsünüz, fakat arkadaş bizi sanki yalan söylüyormuş gibi lanse etmiş hoş değil. Ben yorumumu yaparken kendim deneyimledim ve beğenmedim dedim bu kadar basit. 27 inch 1080p monitör aldığınızda kimse size bozuk monitör alıyorsunuz, ekranı paneli vs bozuk olacak demiyor zaten kastedilen o değil. Ben 27 inc monitörü 1080p de kullanırken gözüm alışmadı pikselleşme gördüm ve beğenmedim.Bu bana göre sorundur sana göre değildir. Arkadaşın attığı AOC modelde güzel bir monitör. Zaten bu fiyat bandındaki monitörler aşşağı yukarı aynı özelliklerde. Estetik olarak farklar olabilir. Dilediğinizi alın.
27G2sp yi al geç derim. Konudaki 27 inç sorununa gelecek olursak; 27 inç 1080p bir monitör ideal PPI değerinin üstündedir yani herhengi bir sorun çıkarmaz. Ama monitöre biraz yakından bakan biriysen rahatsız edebilir.
27G2sp yi al geç derim. Konudaki 27 inç sorununa gelecek olursak; 27 inç 1080p bir monitör ideal PPI değerinin üstündedir yani herhengi bir sorun çıkarmaz. Ama monitöre biraz yakından bakan biriysen rahatsız edebilir.