talatimac Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 26 Temmuz 2013 Mesajlar 1.606 Makaleler 9 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek grafiker 10 Eylül 2016 #21 Clover Bootloaderin sürümünü biliyor musun?
A admqun Kilopat Katılım 2 Eylül 2016 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2016 #22 talatimac dedi: Clover Bootloaderin sürümünü biliyor musun? Genişletmek için tıkla... clover versiyon 2.3k yazıyor Arkadaşlar sorunu hala çözemedim. Geldiğim nokta ise şuan ekranda "++++++++++++++..." çıkıyor ardından bir kaç saniye sonra reset atıyor. Bunun için kısa bir video ekledim yardımlarınızı bekliyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
talatimac dedi: Clover Bootloaderin sürümünü biliyor musun? Genişletmek için tıkla... clover versiyon 2.3k yazıyor Arkadaşlar sorunu hala çözemedim. Geldiğim nokta ise şuan ekranda "++++++++++++++..." çıkıyor ardından bir kaç saniye sonra reset atıyor. Bunun için kısa bir video ekledim yardımlarınızı bekliyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et