İyi günler,
1 haftadan daha uzun süre önce, dizüstü içini açtım. Elimde elektriklenme var mı yok mu pek dikkat etmemiştim.
8 GB DDR3 RAM vardı, ben DDR4 olması gerektiğini unutmuşum tabii, tabii RAM'i takamadan geri kapattım.
Ardından, dizüstü benim için ölüm oldu, 1 haftadır bilgisayarda 40 derece göstermesine rağmen, dizüstü yanıyor.
1 senedir aktif olarak kullanıyorum, hiç böyle ısındığını hissetmedim zaten değerlerde bir problem var.
Dedim ki, macun ile ilgilidir ki etkisi varmış, macun erimiş(!) O dizüstü kasasını açtığım zaman bir şeyler olmuş artık sebebini tespit edemiyorum.
Cooler Master Mastergel Maker Nano Elmas Partiküllü Termal macun almışken iyi bir şeyler alayım dedim ve bunu aldım.
Fakat yine de soğutma olmadı.
Fan çalışıyor, güzelce temizledim. Ama soğutma yok.
Hatta Ekran kartını devre dışı bıraktım, çünkü soğutma olmadığı için kendi kendine ısınmaya devam ediyor. Hem işlemci hem de ekran kartı ısınıyor.
Altta ki ürünü incelerseniz, fan üzerinden işlemci ve ekran kartına giden bakır boruyu görebilirsiniz.
Buy CHNASAWE Laptop CPU Fan with Heatsink for Dell Inspiron 15-5565 15-5567 17-5767 CN-0789DY: CPU Cooling Fans - Amazon.com ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases
www.amazon.com
Bu boru asla soğumuyor! Fan tarafında soğukluk var fakat asla soğumuyor.
Benim 2 adet düşüncem var, o borunun içinde gaz mı var tam bilmiyorum araştırma sonucuna göre bir şey bulamadım.
O gaz bitmiş olabilir mi?
Yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederim.
Her türlü soruyu sorabilirsiniz, tarafımca yaptığım yapmadığım her şeyi söylerim.