Dell 5593 ekran kararıyor

Kaannn36

Femtopat
Merhabalar,
Geçen hafta FreeDOS olarak aldığım Dell 5593 laptopıma USB ile Windows 10 kurdum. Ancak birkaç gün sonra laptopum herhangi bir ağır işlem yapmama rağmen belirsiz aralıklarla ekranı kararmaya başladı. Ekran gidiyor ve ses kesiliyor ama laptop çalışmaya devam ediyor, tek çare olarak bilgisayarı kapatıp açıyorum. Günde 10 kez civarı tekrar ediyor bu sorun.
Kendimce Driver Booster ile sürücüleri güncelledim ve 3 gün önce format atmama rağmen hala devam etmekte. Nasıl çözebilirim bu sorunu?

Dosya Ekleri

• IMG_20200827_201244.jpg
    IMG_20200827_201244.jpg
    688,1 KB · Görüntüleme: 69
Otomatik sürücü güncelleyen programlar kullanmayın. Yarardan çok zarar veriyor. Yanlış ve eksik sürücü kuruyor Iobit DB. Temiz kurulum deneyin. Olmazsa Dell Teknik Servis' e yollayın. Panelde sıkıntı olabilir.

Driver Booster mağduru olduğunuzu düşünüyorum. Temiz bir format ile işletim sistemini yeniden kurun. Driverları kurmak için Dell web sitesinden başka bir yere başvurmayın.

Tamamdır yapacağım.
Aldığın günden beri mi kullanıyorsun Driver Booster'ı?

İlk birkaç gün bu uygulamadan haberim bile yoktu. Daha sonra ekranım kararmaya başlayınca sürücüleri güncelleme amacıyla yükledim. Sorun düzelmedi hatta arttığını düşünüyorum.
Otomatik sürücü güncelleyen programlar kullanmayın. Yarardan çok zarar veriyor. Yanlış ve eksik sürücü kuruyor IObit db. Temiz kurulum deneyin. Olmazsa Dell teknik Servis'e yollayın. Panelde sıkıntı olabilir.

Evet bende sizin gibi düşünmeye başladım. Temiz kurulum ve Dell'in kendi sitesinden sürücü güncelleme yapacağım. Düzelmez ise başka bir sebep olabilir mi sizce?Sebebini çok merak ediyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı