Dell 580 Mac Kurmak

suatbulut

Hectopat
Merhaba

Dell Marka Bilgisayırma iatkos kurmak istiyorum. Ben biraz uğraştım fakat sizin kadar sabırlı değilim galiba. Yardımınız benim için çok önemli. Şimdiden hangi sürümü kurmalıym? Teşekkürler...

• Sistem modeli: Inspiron 580 Masaüstü Bilgisayar
  • İşlemci : intel i5 CPU 750@2,67GHz
  • Bellek : 4096MB RAM
  • Ekran : ATI Rodeon HD 5450 Dac Türü : Internal DAC (400MHZ) Yonga Türü : AMD Rodeon Graph. Processor (0x68F9)
  • Anakart : İşte bunu bulamadım Dell Inc. yazıyor
  • HDD: 600 GB

ML3U ile denedim siyah ekranda kaldı ve usb açılmadı. Şimdi de ML2U için uğraşıyorum usb kurulumu bitmek üzere bakalım onda nasıl bir tepki verecek.

- - - Güncellendi - - -

ML2U ile ilk denememde kurar gibi oldum hatta Disk Utilty bölümüne kadar geldim ayarları yaptım kurulum bitti ama yeniden başlattığımda malesef elma logosunun bulunduğu sayfada kaldı. Fikriniz varmı neden dondu acaba?

Elma logosunda kalması ekran kartı sürücüsüne işaret olabilir. Kesin emin olmak için boot ekranında "-v" yazıp öyle boot edin, bilgisayar çakılınca fotoğrafını çekip bizimle paylaşın.

Her halükarda Recep bile başarılı bir kurulum için 10 kere format atıyor bazen. Mac bu, doğrudan kurulmasını beklemeyin. Deneme yanılma ile doğru sürücü ve kod kombinasyonlarını bulacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…