DELL 5K Monitör ve 14nm CPU

Daha fazla  
İlk linkte konuşanın ağzından almaya çalıştım. Bu ekranın incelemesini yapar mısınız? En azından bir yazı olarak.

Monitor(DELL) and CPU:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Monitor(APPLE):

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Fiyatları 2000 dolar ve üzeri hemen sevinmeyin yani. 14milyon piksel... bence anca bir quadro veya tesla bu ekran kartını işler. 5120x2880 çözünürlük. Frekansı bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
4k is dead,time for 5k = "4k öldü ,5k zamanı" diyor. Teknoloji yi bu denli takip etmek biraz zühürt işi oluyor Ya zaten istediğim sistemi toplayayım yeni sistemler çıkıpta kaçırdım diye üzülmeyeyim diye teknolojiyi takip etmeyi bırakıcam

Son düzenleyen: Moderatör:
4K'nın öldüğü falan yok. Linus orada dalga geçmiş biraz. Daha 1440p monitörler yaygınlaşmadı.

Düzelttim yazımı. Ölmedi kalbimizde ?! . ben ütopik sistemimi toplayayım bana 10 sene yeter. arada monitor ekran kartı ram falan değiştiririm ancak.

Abi saygılar . Bu 5k denen monitörede bir bakar mısınız? o fotograf nerden? gözlüklü tip bir adam :-S

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…