teknoöneriler Hectopat Katılım 13 Temmuz 2014 Mesajlar 215 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2014 #11 Bılmıyorum pişman olmak istemiyorum
ElitGuardian Hectopat Katılım 13 Temmuz 2014 Mesajlar 21 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2014 #12 teknoöneriler dedi: Bılmıyorum pişman olmak istemiyorum Genişletmek için tıkla... wifi konusunda sıkıntı yaşıyacağını pek sanmıyorum dell in kendi sitesinde driverlar mevcuk ordan indirebilirsiniz bende bu modeli alıcam 2-3 gin içinde Dell Inspiron 7537 S21F65C Laptop Multimedia Serisi dizüstü Bilgisayar Modeli Pcdepo.com ' da - Laptop, laptop fiyatları, notebook, dizüstü bilgisayar, asus laptop , lenovo notebook, dell dizüstü bilgisayar
teknoöneriler dedi: Bılmıyorum pişman olmak istemiyorum Genişletmek için tıkla... wifi konusunda sıkıntı yaşıyacağını pek sanmıyorum dell in kendi sitesinde driverlar mevcuk ordan indirebilirsiniz bende bu modeli alıcam 2-3 gin içinde Dell Inspiron 7537 S21F65C Laptop Multimedia Serisi dizüstü Bilgisayar Modeli Pcdepo.com ' da - Laptop, laptop fiyatları, notebook, dizüstü bilgisayar, asus laptop , lenovo notebook, dell dizüstü bilgisayar
teknoöneriler Hectopat Katılım 13 Temmuz 2014 Mesajlar 215 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2014 #13 Bende o modeli düşünüyorum ama çok tedirginim
ElitGuardian Hectopat Katılım 13 Temmuz 2014 Mesajlar 21 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2014 #14 teknoöneriler dedi: Bende o modeli düşünüyorum ama çok tedirginim Genişletmek için tıkla... bende tedirgindim ama o fiyata alınabilecek en iyi oyun laptobu o sebebi ise üstündeki GDDR5 128 bit ekran kartı
teknoöneriler dedi: Bende o modeli düşünüyorum ama çok tedirginim Genişletmek için tıkla... bende tedirgindim ama o fiyata alınabilecek en iyi oyun laptobu o sebebi ise üstündeki GDDR5 128 bit ekran kartı
teknoöneriler Hectopat Katılım 13 Temmuz 2014 Mesajlar 215 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2014 #15 Peki pcdepo dan siparişi bugün versem ne zaman gelir ayrıca nasıl sipariş vericem bugün kapalı ?
ElitGuardian Hectopat Katılım 13 Temmuz 2014 Mesajlar 21 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2014 #16 teknoöneriler dedi: Peki pcdepo dan siparişi bugün versem ne zaman gelir ayrıca nasıl sipariş vericem bugün kapalı ? Genişletmek için tıkla... valla hiç alışveriş yapmadım ordan ama çok geciktireceklerini sanmıyorum çünkü çoğu yorumlarda 2 gün 1 gün sonra elime ulaştı demişler
teknoöneriler dedi: Peki pcdepo dan siparişi bugün versem ne zaman gelir ayrıca nasıl sipariş vericem bugün kapalı ? Genişletmek için tıkla... valla hiç alışveriş yapmadım ordan ama çok geciktireceklerini sanmıyorum çünkü çoğu yorumlarda 2 gün 1 gün sonra elime ulaştı demişler
Berk Kırçu Hectopat Katılım 23 Haziran 2014 Mesajlar 183 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2014 #17 Bugün sipariş verirseniz yarın kargoya verilir ve 2 gün içinde elinizde olur en geç.
teknoöneriler Hectopat Katılım 13 Temmuz 2014 Mesajlar 215 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2014 #18 Ama nasıl vericem kapalı bugün ayrıca diyelim 1608 liradan sipariş verdim bugün yarın ürünün fiyatı arttı ürün bana yüksek fiyattan mı gelir ? veya düştü ayrıca kargo ne kadardır istanbul avrupadayım
Ama nasıl vericem kapalı bugün ayrıca diyelim 1608 liradan sipariş verdim bugün yarın ürünün fiyatı arttı ürün bana yüksek fiyattan mı gelir ? veya düştü ayrıca kargo ne kadardır istanbul avrupadayım
Berk Kırçu Hectopat Katılım 23 Haziran 2014 Mesajlar 183 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2014 #19 Ben olsam yarın sipariş verirdim. Şuanki fiyatın yarın artacağını sanmam, ben aldığımda Dell Inspiron 7537 S51W81C Notebook multimedia serisi dizüstü laptop modelleri pcdepo.com'da indirimli fiyatlar - Laptop, laptop fiyatları, notebook, dizüstü bilgisayar, asus laptop , lenovo notebook, dell dizüstü bilgisayar şu modeli 2070 TL'ydi. Şuan 2120. Bir ara 2270 civarı gördüm. Kargo fiyatı ise 20 TL'ydi yanlış hatırlamıyorsam. Aradığıdma öyle demişlerdi.
Ben olsam yarın sipariş verirdim. Şuanki fiyatın yarın artacağını sanmam, ben aldığımda Dell Inspiron 7537 S51W81C Notebook multimedia serisi dizüstü laptop modelleri pcdepo.com'da indirimli fiyatlar - Laptop, laptop fiyatları, notebook, dizüstü bilgisayar, asus laptop , lenovo notebook, dell dizüstü bilgisayar şu modeli 2070 TL'ydi. Şuan 2120. Bir ara 2270 civarı gördüm. Kargo fiyatı ise 20 TL'ydi yanlış hatırlamıyorsam. Aradığıdma öyle demişlerdi.
teknoöneriler Hectopat Katılım 13 Temmuz 2014 Mesajlar 215 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2014 #20 Yani telefonla arayarak sipariş verebilirim değil mi ?