Dell 750m GDDR5,Asus 840m ekran kartı bulunuyor. Özellikle oyun için kullanılıcak. Benchmark testlerinde 750m daha iyi gösteriliyor. Kafamı karıştıran konu 750m Kelper 840m ise Maxwell mimarisi kullanıyor. Maxwell daha iyi bir mimari olduğunu biliyorum. Aralarında çok fark var mıdır ? Bütçe 1600-1800 TL arası. @Recep Baltaş
Ekran kartından oldukça memnunum. Soğutması, boştayken 40 derece civarlarında. 3 saat ultra ayarlarda Borderlands 2'den sonra ise sıcaklık değerleri 70-73 derece. Wifi sorunu driverlar ile gideriliyor. Benim şimdilik öyle bir sıkıntım yok.
@YKTYN Kesinlikle Asus. 840M yeni nesil bir ekran kartıdır. Sitelerde yapılan testler driver desteği gelmeden yapılmıştır. Güncel sürücü ile çok daha iyi performans verecektir. Düşünme bile.
@Egemen Biraz geç oldu kusura bakmayın. Yabancı kaynakları araştırdım bir kaç sitede fps değelerine baktım. Tabloyu da size göstereyim. Ayrıca 750M testte DDR3 olanı kullanılmış.
Dell 750m GDDR5,Asus 840m ekran kartı bulunuyor. Özellikle oyun için kullanılıcak. Benchmark testlerinde 750m daha iyi gösteriliyor. Kafamı karıştıran konu 750m Kelper 840m ise Maxwell mimarisi kullanıyor. Maxwell daha iyi bir mimari olduğunu biliyorum. Aralarında çok fark var mıdır ? Bütçe 1600-1800 TL arası. @Recep Baltaş
En son beta sürücü mu kullanılmış testlerde? İlk çıktığında o anki driverlarla yapılan testler yanıltıcı olur. Sonra bir güncelleme geliyor 8xx serisi için o oyunlarda yüzde 30-40 performans artışı diyor. Yani hepsinin bir anda önüne geçer.