Dell 7537 mi Asus X555LN mi ?

Makaleler
6
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Dell Inspiron 7537 S21F65C Laptop Multimedia Serisi dizüstü Bilgisayar Modeli Pcdepo.com ' da - Laptop, laptop fiyatları, notebook, dizüstü bilgisayar, asus laptop , lenovo notebook, dell dizüstü bilgisayar

Asus X555LN-XO002D Notebook intel i5 işlemci ile yüksek performans harici 2gb ekran kartı ile yüksek performans sunar - Laptop, laptop fiyatları, notebook, dizüstü bilgisayar, asus laptop , lenovo notebook, dell dizüstü bilgisayar

Dell 750m GDDR5,Asus 840m ekran kartı bulunuyor. Özellikle oyun için kullanılıcak. Benchmark testlerinde 750m daha iyi gösteriliyor. Kafamı karıştıran konu 750m Kelper 840m ise Maxwell mimarisi kullanıyor. Maxwell daha iyi bir mimari olduğunu biliyorum. Aralarında çok fark var mıdır ? Bütçe 1600-1800 TL arası. @Recep Baltaş

Ekran kartından oldukça memnunum. Soğutması, boştayken 40 derece civarlarında. 3 saat ultra ayarlarda Borderlands 2'den sonra ise sıcaklık değerleri 70-73 derece. Wifi sorunu driverlar ile gideriliyor. Benim şimdilik öyle bir sıkıntım yok.

Asus ile Dell karşılaştırılamaz bile. Asus her zaman en iyisidir.

En son beta sürücü mu kullanılmış testlerde? İlk çıktığında o anki driverlarla yapılan testler yanıltıcı olur. Sonra bir güncelleme geliyor 8xx serisi için o oyunlarda yüzde 30-40 performans artışı diyor. Yani hepsinin bir anda önüne geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…