MrKaraburc Megapat Katılım 5 Aralık 2014 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2015 #1 Dell 7537 laptop kullanıyorum. Windows 10 yükseltip ardından her şeyi silip temiz kurulum yaptım. Driverları yüklerken (Bluetooth, Ethernet vs.), samsung magician uygulamasını yüklerken felan hep bu hatayı alıyorum mavi ekranda. Sonra res atıyor. Hata şu: video dxgkrnl fatal_error Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ağustos 2015
Dell 7537 laptop kullanıyorum. Windows 10 yükseltip ardından her şeyi silip temiz kurulum yaptım. Driverları yüklerken (Bluetooth, Ethernet vs.), samsung magician uygulamasını yüklerken felan hep bu hatayı alıyorum mavi ekranda. Sonra res atıyor. Hata şu: video dxgkrnl fatal_error
Mehmet Ali Toprak Megapat Katılım 31 Ocak 2016 Mesajlar 167 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2016 #2 Dump dosyalarını bizle paylaşır mısın eğer hiç uğraşmadan çözmek istiyorsan ayarlardan Kurtar de ve temiz kurulum yap Dosya Ekleri upload_2016-2-8_15-40-17.png 92,9 KB · Görüntüleme: 191
Dump dosyalarını bizle paylaşır mısın eğer hiç uğraşmadan çözmek istiyorsan ayarlardan Kurtar de ve temiz kurulum yap